Mysig dag !

Sitter halv trött i soffan och kollar på tv , just nu kollar jag på uppdrag granskning, handlar om två föräldrar som blev oskyldigt anklagade för sexuellt övergrep, vilket vart helt fel. De tog 32 dagar innan dom blev friade, men inte var de klart där.. nej barnen fick dom inte tillbaka på direkten de tog 68 dagar... så jävla hemskt!!

Klockan halv tio ska jag kolla på Kalla fakta som idag handlar om säkerheten på dagens förskolor. Självklart tar dom upp dom allvarligaste händelserna och man vet ju att de här är inget som händer på alla förskolor varje dag.. me det är nog ändå obehagligt att kolla på nu när man själv har en liten som ska ut i förskole världen snart !

Idag har vi iaf haft en riktigt mysig dag :) Vi har vart i djurparken med Noels tjej Agnes å hennes mamma Sara. Va riktigt mysigt och vi slapp regn och de va riktigt skönt ute faktiskt! Dom e ju så söta ihop hihi.. mest kul för dom var väl getterna där vi va ett bra tag och klappa och titta :) Noel fick till och med några pussar av get haha!!
Efter djurparken så blev de en sväng till knalleland för en lunch..  och efter en stund så kom kompisen Cassandra me sin mamma Mia + hennes kompis å barn :) Satt där och tjöta ett tag och sen tog jag och Mia en snabbis bort till cubus.. hitta en stjärnbody och ett par svarta jeans på rean till Noel som han kommer få i julklapp :)

Sen hem och ta av dom lite tjockare kläderna som vi haft i djurparken och sen hoppa vi in i bilen och åka till mamma/mormor en sväng. Oj va Noel tjöta me sin mormor hehe. . sen blev både jag och Noel gör trötta.. jag höll till och med på att somna i soffan:p Så vi åkte hemmåt så Noel fick på sej pyjamas å lite välling och sen så somna han gott:)

 

 

 


Kommentarer
Tina - Minnas mamma säger:

Vad söta dom är :)

2011-11-02 | 20:49:55
Bloggadress: http://hejtina.blogg.se/
Caroline säger:

Paret som det handlar om i uppdrag granskning bor i samma håla som jag kommer ifrån. Socialtjänsten där är kända för att vara helt värdelösa, dom har ett riktigt smutsigt rykte!

2011-11-02 | 21:22:51
Bloggadress: http://carolineprim.blogg.se/
Mikaela - mamma till Viktor <3 säger:

Det förstår jag för den var verkligen hur läcker som helst! :)



Ja, våran säng kan vi natta Viktor i. Han kan sätta sig upp, men vi lägger ner honom igen, men han har juh inte möjligheten att resa sig upp. Dock vill jag inte göra det till en vana, och på dagarna blir jag så trött så fort jag lägger mig i sängen, så vill inte direkt söva honom där då för då orkar jag inget mer senare under dagen :D Haha.

2011-11-02 | 22:09:19
Bloggadress: http://mikaelalindebrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback