Morrn morrn !

Ja här e vi banne mej uppe tidigt idag haha..

Igår var vi på sångstund på bibblan me kusin Cornelia och mamma Carro.. ännu en kul sånstund som vi säkert följer me på fler gånger:) Noel tyckte de va popis iaf då dom hade massa instrumet åså efteråt som barnen fick leka med:) Marakas ägg e ju alltid popis !;D

Sen blev de en sväng upp till Sandra för lite tjöt och där va även Vicke me sin lilla :) Jisses va hon växer hihi.. går så fort just vid den nyfödda perioden :)
Där blev vi iaf kvar i 3 timmar... å sen åkte vi hem och käka lite för att bege oss ut på ännu ett äventyr ;)
Ett mysigt äventyr som vi inte kom hem ifrån förrän nu hihi!

Så nu sitter vi nermysta i soffan och undrar va man gör när man är uppe så här tidigt ? haha
Noel har käkat välling precis och ja ska nog oxå ta lite frukost snart.. Noel ligger halv sovande i soffan å förvånar mej inte om han somnar om, om en stund :)

Idag skulle vi nog till Leos lekland me några mammor ifrån mammagruppen :) Som de ser ut nu så blir de två gånger denna veckan så vi förmodligen även ska dit me några andra mammor på fredag oxå :) Men de e ju alltid kul !


Noel låna en gåvagn hos Sandra igår och traska runt me hehe.. de va skoj då dom har en mycket längre gång att gå i än vi har här hemma :P


Kommentarer
Sara - Med 3 små busungar! säger:

Ohh borta hela natten? ;) Låter spännande!Imorgon är det inte dagis dag tyvärr. Men om vi är nog friska på fredag så är det det.

Om du vill hänga med då isf?Kramar!

2011-11-09 | 09:23:49
Bloggadress: http://glamina.blogg.se/
Johanna - johannabolmgren.se säger:

Charlie ska också traska med gåvagnen, men han är lite vinglig fortfarande så jag får gå bakom och passa så han inte faller :)

2011-11-09 | 20:49:37
Bloggadress: http://johannabolmgren.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback