Fredag!

Har väl som många andra i sverige kollat på idol nu under kvällen .. fast bara blivit att ja halv kollat idag.. hållt på me lite annat här hemma oxå.. å sen vid 9 tiden så åkte jag å hämta pappa på hans jobb som hade haft lite afterwork och körde hem honom.. snäll dotter som man är höhö ;)

Under dagen idag så har vi vart på leos och busat.. Noel uppskattar de som vanligt och även jag som får prata me goa mammor :)
Dock irriterad jag mej lika mycket varje gång på dom stora barnen som inte kan leka på ett bra sätt i bebis avdelning, va ska dom göra där överhuvetaget isf ? Jävla ungar.. eller nej jag rättar mej, jävla föräldrar!! Kan dom inte säga till dina egna barn när dom brötar runt och välter stora klossar å pötter på dom små, nej de ska man behöva göra själv, men jag drar mej då inte för å säga till nån annans barn ifall dom är på min son eller nån annan v dom små i mitt sällskap.
Va en pojke som stod uppe i ruschkanan och kassta ner dom stora legobitarna när Noel satt nedanför.. klart jag blir irritread och gick å sa till honom å tänkte att han mamma kanske inte är där å ser vad som händer.. när jag sagt till honom hör jag bakom mej "Christoffer gå ner därifrån" Då står den där jävla mamman precis bakom mej å bryr sej inte alls va hennes son håller på mej.. de kallar ja noll respekt!!  Har man stora barn som inte kan leka på ett lugnt sätt så kan dom banne mej vara på den avdelning som e gjord för dom å inte på bebis avdelning.. puuh va bara tvungen å avreagera mej lite ;) haha

Sen åkte vi mot pappa S för å lämna Noel.. nyvaken men lika glad som alltid att få se sin pappi :) Skiner upp som en liten sol och börjar tjöta direkt !! :)
Själv åkte jag sen och hälsade på madde i hennes nya lya för å se hur hon hade de...nice! Sen åkte vi och kollade soffa å sen hem :) Packa ihop alla kläder som ska säljas på loppis imon och körde sen ut dom till fristad där loppisen ska vara:) Hoppas självklart på att de mesta blir sålt.. men vi får väl se:)

Å försten tack för att ni va flera som delade me er av vilken välling ni använder.. ni va faktiskt några som använde samma som oss.. Mild fullkornsvälling från semper 8 månader.
Men jag ska iaf testa Nestle nästa vecka å se ifall de blir nån skillad på Noel... kanske de e som vi prata om på leos idag att han e så trött å sen slår de om i övertrötthet när han ätit klart ? . . men ja vet inte.. han e ju inte alltid dötrött när han äter utan han brukar få välling ungefär vid samma tid varje kväll... men ja vi får väl se nästa vecka :)


Mitt lilla busfrö..mamma saknar dej♥


Kommentarer
Elin säger:

Visst är det irriterande när dom stora barnen springer där inne?! var är föräldrarna liksom? När vi var där så sprang ungarna där inne och liksom hoppade över alla bebisar! Tur att en av mammorna vågade ryta till ordentligt åt dom! Haha, barnen såg jätterädda ut. Sen så gick dom. :p



Kul att sälja på loppis! Hoppas du får sålt massor. :) Kram

2011-11-26 | 07:44:01
Bloggadress: http://baksakens.blogg.se/
Katarina o milo säger:

Låter som det var bra att vi inte kom. gillar inte heller dem stora barnen som håller på så..

2011-11-26 | 11:56:04
Bloggadress: http://blog.brimstedt.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback