Bvc och Leos !

Idag var de äntligen dax för bvc igen.. e ju inte speciellt ofta man går dit nu, så inte vart där på två månader, lite tråkigt då de faktiskt är kul att få komma dit ! :p
Idag var de iaf 10 månaders kontroll :)
Noel hade faktiskt passerat 10 kg.. 10,2 för att vara exakt :P hihi.. Å hade kommit ända till 75 cm nu ;D

Sen fick han vissa att han kunde banka två klossar emot varandra och kunde pincett grepet me båda händera:)
Han passade även på att visa att han kunde klappa händerna vanligt och vinka oxå!
Men de roligaste måste ju vart, när vi satt i vänt rummet så var de en liten flicka som precis hade fyllt ett år, hon peka hela tiden på Noel och sa titta och ja peka på de mesta i rummet och sa titta, Noel va väldigt facinerad av henne:)
Och när han sen ligger inne på skötbordet i rummet så drar han plötsligt upp pekfingret och pekar på leksaken i taket och säger tittha !! haha.. sen gjorde han de en gång till sen när han satt i mitt knä.. men sen har jag inte fått se de något mer idag !:P Får väl se ifall han vill visa snart igen :P Så sött var de iaf !  Tänkt att han snappar upp saker så från andra barn :P

Efter bvc så åkte vi hem och lämna bilen och hämta vagnen för att traska bort till Leos lekland för att leka av oss me andra barn och mammor :) Idag var de premiär för Teresa och Liam där, dom tyckte de va skoj å kommer följa me fler gånger, kul!!:)
Som vanligt va Noel dö trött efter nån timmes lek, så vi började röra oss hemåt, sprang in på kvantum snabbt bara så vi kunde laga middag sen:)
Noel sten slockna så fort vi kom hem och ja greja runt här lite och gick sen in och vila en stund jämte Noel ;)

Nu ikväll är Noel hos sin mormor som saknade honom :) Han ska sova där,  alltid skönt me lite avlastning även om jag saknar han massor just nu!!
Men jag pasade på att åka till Ica maxi och handla.. fy va dyrt de altid blir å ändå känns de som man knappt får me något hem!
Träffade även på söta Sara och Agnes där hihi.. en söt liten skrutta som kom åkande i en korg, ser ju så gulligt ut haha :D
Å nu är de Leilas söta jul på tv som gäller, så ska kolla klart på de nu =)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback