sovtime!

Då var vi hemma :) Eller vi kom la hem för ett tag sen..  Även denna kvällen blev de ny blöja å lite mat så sov knodden gott vidare sen... han e sååå mysig när man hämtar upp han nu på kvällen.. ger inte ifrån sej ett ljud utan bara tittar sådär gulligt och hjälplöst på en.. och sitter där å tittar ut genom bilrutan på lamporna när vi åker hemmåt.
E så glad att de går så bra me å hämta upp honom på natten..  tänkt om de hade vart så att han inte ville sova när vi kom hem lixom hehe..Men nu somna han för kanske 20 min sen :) Men jag hann iaf gosa en liten pytte stund me han här hemma innan han slog igen sina blå igen.. han läste en saga för mej å sen la han sej ner och somna.
Dissa mamma lite oxå, när jag pussa lite på honom så drar han snutten överhuvudet och suckar haha.. vadå dissad?! :P


Denna boken köpte jag nu när vi vart på ullared och han tycker den e kul :)  Ja kommer ihåg att jag hade något liknande när jag var liten och tyckte de va lika kul jag :P de e ju en sån som man stoppar in fingret i så följer "masken" me hela boken :P  Noel tycker den e gör kul å  vill nypa i den hela tiden när man läser den för honom haha!Nej nu ska jag sätta på ett avsnitt av one tree hill å sen blir de sova ! :)
God natt !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback