Som de ska vara...

Nu är min knoddis hemma igen ! ! mamma hjärtat är helt igen och påfyllt med en kärleksdos ifrån den bästa !! :)  Men va en väldigt trött kille som kom hem vid 4 tiden så han däcka i sängen vid 5 tiden !
Så han fick vila en stund, väckte han vid halv 7 igen då pappa å bror kom upp å sa hej innan dom skulle gå bort och kolla matchen , elfsborg-örebro idag och än så länge leder elfsborg :)

Somna gott innan!

 

Sen när pappa å bror gick igen så fick Noel på sej lite kläder igen och sen packade vi ihop oss och gick ut på en liten kvälls promenad i solen.. helt underbar sommarkväll är de ute! :) hade först tänkt gå bort till farmor på lotten, men hon va inte där då görfar hade tagit bilen ner till matchen idag=/

Men vi gick en sväng ändå och gick och satte oss i gräset och tog lite sommar bilder ist :)
Noel har blivit en riktig hejare på att sitta nu.. han har ju suttit ett bra tag nu men har ibland fällt ihop sen som en fällkniv haha.. men nu efter helgen så sitter han jätte bra och de är inte många gånger han ramlar längre, och gör han de så ere oftast bakåt nu ist för han slänger sej ibland :P Min duktiga kille:) De e annat än mor sin, jag kunde inte sitta förrän jag var 9 månader haha, å noel börja redan när han va ca 4 månader !:P Där märker man verkligen att barn utvecklas olika!:)

Var iaf en trött kille som rulla hemmåt sen.. va jätte nära på att somna i vagnen men klara hela vägen hem faktiskt.. då blev de pyjamas direkt och sen en flaska ersättning och nu sover han gott i sin säng:) Så ja de va en väldigt trött liten kille jag fick hem idag.. har väl busat en massa i helgen me pappa S kan ja tänka mej ;) Han berätta massa saker dom hade gjort iaf, så dom har haft kul å inte konstigt Noel vart trött :P

Så nu ska jag gå och ta en dusch och sen ställa mej och laga mat tills imon!:) får se va de blir, men tog upp köttfärs ur frysen innan, så något me den blir de iaf :)

Bildbomb me sommar bilder från kvällen :)Noel hörde en kråka:)Liten kille i en stor världMan måste gosa lite oxå tyckter mamman:)

Vi låg och tittade på träden och himlen

Dock dissade Noel de förslaget ganska så snabbt och ville inte alls ligga där å glo :pE så glad att vi bytte vagn.. så jäkla nöjd!! :) Så Noel tackar sin morfar jätte mycket för denna fina doppresent:pLeka me tårna i gräset e kul :)

Som sagt, de va en mycket trött liten kille efter lek i gräset:)
Så jag och Noel har haft en toppen söndag kväll !! :)
Tänk att de kan vara så underbart ute vid 7 tiden ! :)
Kommentarer
Caroline och hennes två V:n säger:

Tänk att våra små grabbar blivit så stora, jag hänger inte med! Viggo sitter själv nu. Han har tippat bakåt en gång idag men det va för att hunden kom och buffade på honom, men annars så sitter han stadigt :)

2011-07-10 | 23:23:33
Bloggadress: http://carolineprim.blogg.se/
felicia - 19 år och mamma säger:

så söta bilder! vad han växer!jaa, dom dräkterna är skitsöta =)fin den nya headern är =)

2011-07-10 | 23:52:40
Bloggadress: http://ettheltnyttliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback