snabbis från jobbet!

Tänkte bara skriva några rader fort här, har vart å käkat här nu för en stund sen:)

allt gick iaf bra på bvc idag.. första sprutan va inget men andra kom de ett rejält vrååål !! Satt å snyfta hos sin papap en stund efter men sen gick de e å locka ut ett å annat leende igen :) Duktiga killen!
Han blev iaf väldigt trött efteråt och däcka direkt i bilen sen och sov när ja lämna av han hos mamma!
Fick precis en uppdatering, och han hade iaf ätit åså som vanligt och började bli trött igen så de blir nog sova där snart :)  Å ingen feber hade han, hoppas de håller sej borta :)

Och när de gäller vikt och längd så hade jag gissat helt fel hahaha!;) Återkommer me ett inlägg om de när ja kommer hem eller imon:)

Nu är de jobba som gäller, för nu har vi banne mej en massa å göra !!


Kommentarer
Johanna - MyShoebox.se - Mamma till Charlie säger:

Här tar vi sprutorna vid sex månader, jag förstår inte varför de inte gör lika över hela landet? Men vad skönt att det gick bra i alla fall!Ja, vi kommer nog också att få mycket jordgubbar, men de mognar lite senare här uppe :)

2011-07-04 | 20:55:17
Bloggadress: http://myshoebox.se
Hanna Z säger:

Ja man är ju bortskämd alltså... Herregud tänk folk som har det sådär varje natt?! En "jobbig" natt på sex månader kan jag ju ta, haha.Hmm, Elliot började sitta själv för rätt längesen, fast såhär stabilt har han väl suttit i några veckor, nåt sånt. Sen kanske nån vecka tillbaka vågar jag liksom sätta honom och gå iväg lite, för nu ramlar han liksom inte. Bara om han sträcker sig efter nåt som är liiiite för långt bort för att han ska nå, men då gör han en fin övergång till magläge:) Men det där med "fällkniven" känner jag igen, så framåtlutad satt Elliot i början, haha

2011-07-04 | 22:14:28
Bloggadress: http://hannaz.se
Jessica ♥ mamma till alicia ♥ säger:

SV: Ah okej, va skönt! Jag hade läckande bröst i typ dom 3 första månaderna. Men det gick mycket lättare att sluta amma än jag trodde! Ammade bara nån enstaka gång för att lätta på trycket annars gjorde det inte ens ont :)Jo jag tycker det är väldigt skönt nu, jag vet inte varför men har alltid haft en stressande känsla över det hela med amning. Men men. Det är sjukt härligt att kunna äta normalt igen :)Tack :) Ja jag gjorde den på fuji :)

Kramar

2011-07-04 | 23:15:09
Bloggadress: http://lovelyeverafter.blogg.se/
Hanna Z säger:

Var tvungen att kika tillbaka lite ibloggen (bra att ha den ibland..) och Elliot satt själv i korta stunder när han bara var fyra månader. Men ostabilt såklart. Säg att han suttit stadigt sen han var 5,5 månader då. Bara att jag är lite feg och inte vågat låta honom sitta utan uppsikt förrän först nu typ...

Elliot hatar med magläget och har alltid gjort. Rullar med till sidan men inte mer.. Ibland rullar han nästan från rygg till mage men har inte kommit över en:) Nu är det ju roligast att sitta liksom..

2011-07-04 | 23:28:08
Bloggadress: http://hannaz.se
felicia - 19 år och mamma säger:

hihi jaa =) hur går det med lille noel?

2011-07-04 | 23:52:26
Bloggadress: http://ettheltnyttliv.blogg.se/
Marie ✿ BF 26 juli säger:

Ja det är verkligen hur sött som helst med bebisskor :) Kanske inte speciellt användbart men det var saksamma ;)

2011-07-05 | 07:45:22
Bloggadress: http://lifebymarie.blogg.se/
Hanna Z säger:

Haha, dom är korta och tjocka båda två! :) Elliot är ju 67 cm nu, men han är ju en månad äldre än Noel. Han var också 64 när han var fem månader:) Men det känner jag igen, killarna är typ alltid kortare än tjejerna, sen får dom en spurt och växer som bara den!Min pappa har ju träningsläger med Elliot nu, liute magträning varje dag. Han har lärt sig att åla lite och ta sig fram fram till leksaken/nappen pappa lagt en bit bort. Hans mål är att Elliot ska krypa om en vecka, haha!

2011-07-05 | 10:36:53
Bloggadress: http://hannaz.se
Emelie - Mamman som älskar vitt säger:

Hihi okej. Ja dom är söta dom KAVAT skorna :)

förlåt för sent svar. Hihi

Krm!

2011-07-05 | 13:22:56
Bloggadress: http://njutensmula.se
Maria - med bebis i magen ☆ säger:

härligt att det gick bra hos bvc :)

2011-07-05 | 14:52:31
Bloggadress: http://fashionstars.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback