Skrämande !!

Det är nog ingen som missat vad som händer i Norge just nu.. helt jäkla sjukt ju.. känner mer som något som händer i usa!! :S  Inte i norge.. landet som ligger typ 3 timmars bil resa bort...
Jag e så glad just nu att jag bor hemma i sverige igen och inte hade vart kvar där just nu !! usch..
Idag går tankarna till Norge !!

Idag ville Noel käka frulle kl HALV SEX?!?! va fan, de e inte okej !! haha.. men gick å gjorde en flaska å sen somna vi om igen till 9 :p Då vakna jag av att någon låg å nöp mej i ansiktet haha. Han rullar nu över från både rygg till mage och tvärtom.. så de va ju bara å rulla närmare mamma så kunde man nypa lite i henne tänkte väl han ;)
Strax efter 9 gick vi iaf upp och då fick Noel gröt, idag fick han testa äpple gröten som vi hade fått en prov påse på posten av.. ojj va den gick hem.. han älska den å sluka hela portionen utan problem.. så de blir ju verkligen till å köpa hem!:)

Sen blev de lek en stund och sen satt han i sin säng å greja medan jag greja i sovrummet, dammsög å bytte säng kläder åså.. efter en stund såg jag att någon hade lagt sej ner och sten somnat hehe.. å han sover fortfarnade men borde väl vakna om en stund då han sovit i typ 45 min nu..

Ska nog ta oss en promenad bort till affären sen och handla lite..  e ju nte så jätte kul väder..har verkligen ösregnat heeela natten..


Så här kan man ju oxå ligga och morgon mysa ifall man tycker de e skönt ;)
Mammas lilla ostbåge =)


Kommentarer
Josefine säger:

Jaha okej :) det måste vara väldigt kul att ha ps iaf ! Usch ja det här med norge, det är så jäkla hemskt ! Känner mig lite lamslagen och vill inte riktigt ta till mig vad som egentligen hänt, det är så otäckt ! :/

2011-07-23 | 11:43:51
Bloggadress: http://emmajosefine.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback