Inte är de kul inte...

Jag sitter i ungefär samma ställning som för 6 timmar sen när jag började.. alltså inte ett skit å göra fortfarande  å så lär de förbli som sista 3 timmarna oxå !  Har faktiskt ingen lust att gå pga de e kvällspassen som ger bra pengar å gott ob ! Så jaja de e väl bara å stå ut :)

Sitter just nu och kollar på lite recept.. fundererar ju på att baka något i helgen..får se va de blir :) Kanske lite cupcakes eller nåt ! :D
Har ni några bra förslag kanske? :)
Tänk va mysigt när Noel kan vara me å baka och uppskatta de hihi =) Hoppas han blir en unge som gillar å baka.. fast vilken unge gör inte de? ;)


Kommentarer
Johanna - MyShoebox.se - Mamma till Charlie säger:

De ungarna gillar mest är nog att slicka slevarna och visparna :) Det gör jag fortfarande!



Jag är lite sen, men nu ska jag svara på en typ två veckor gammal kommentar :P Vi pratade om mat och du hade skrivit lite om era rutiner.

Charlies dagar ser ut ungefär så här nu: Ca 06 en flaska ersättning, samma sak vid 09. Lunch vid 11 och då får han matpuré + vatten. Ibland får han lite fruktpure som efterrätt. Jag försöker hålla den tiden som lunchtid, för att få lite rutiner. Sedan blir det ersättning vid 14, och nyligen började vi med middag vid 17. Det brukar vara samma som lunchen. Sedan går han och lägger sig vid 19 och får ersättning. Han brukar vakna till vid 23 för en flaska till och de senaste nätterna har han vaknat vid 04 för en flaska till. Så ibland går det tre timmar mellan målen och ibland två. Jag hoppas han kan sova från 23-06 snart, det skulle vara skönt! Vi hade ju fröt som kvällsmål ett tag, men började med vanlig mat istället, så nu funderar jag på att ta det till frukost istället. Morgontiderna beror på när han vaknar, men fruksot vid 8 vore kanske bra, då håller man var tredje timme där. Men vi får se hur det artar sig :)



Tack för gratulationen!

2011-07-21 | 21:38:33
Bloggadress: http://myshoebox.se
Johanna - MyShoebox.se - Mamma till Charlie säger:

Gröt ska det ju stå förstås!

Och fin ny design!

2011-07-21 | 21:39:11
Bloggadress: http://myshoebox.se
i min lilla lilla värld säger:

Vad är det du gör för nåt?

2011-07-21 | 22:45:14
Bloggadress: http://saratilling.se
Elin - Mamma till My säger:

Tråkigt att det är dött på jobbet, timmarna går sakta :( Men nu har du helg och knodden kommer hem! :)

2011-07-22 | 10:42:05
Bloggadress: http://mysansfamily.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback