Härlig kväll !

Åkte upp till far å dom direkt efter jobbet, dom vart dock nere i stugan så va bara å parkera bilen och traska ner dit oxå !:) Där hitta jag en glad lite skit !! Och han hade fått en egen pool som stod i solen så vattnet skulle bli varmt !:)
Så där i tog han sej ett dopp idag, och de va mkt roligare än å bada å duscha hemma tycker Noel.. han satt där i ett bra tag och plaska runt å greja !:)

Vi blev iaf kvar där hela eftermiddagen och en bit in på kvällen.. va jätte skönt å bara slappa där nere i solen å götta sej!   Vi blev sen kvar hos pappa oxå en sväng då de blev grillat till kvällsmat !:)
Så vi var inte hemma förrän vid halv 9, om de va en trött liten kille som följde me hem?! jaa!! Han somna dock en liten stund innan vi skulle åka, men på med pyjamas här hemma bara å sen somna han direkt i sin säng !:)

Jag själv tänkte och ta och krypa ner strax, känner mej ganska så seg och trött nu efter att knappt sovit 4 timmar i natt... men som sagt, ja tror tröttheten slår till som mest imon.

En liten kille som provplaskar lite innan de va dax för premiär doppet ;D
Poolen vart iaf kanon fin, längstfram där Noel typ sitter är de ett stort grodhuve, de tyckte Noel va gör kul att leka med ;) sen de randiga som syns på bilden är ett solskydd kan man väl kalla de, de går iaf så de täcker halva poolen så han inte behöver sitta mitt i solen !:) kanon bra !

Kommentarer
Elin ♥ Mamma till My säger:

Mysigt med egen pool :-D

2011-07-11 | 22:12:32
Bloggadress: http://mysansfamily.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback