Alla fina människor!

En trött frida ska strax gå och lägga sej.. nu var matlådorna klara lite senare än vad jag hade tänkt mej.
Efter jobbet drog jag iaf en sväng till Sandra där de blev nybakade bullar.. mmm gott! Ja tror ja tryckte i mej 5 st hahaha.. försökte vara nyttig me nån skiva vattenmelon oxå ;) 
Meen jag var duktig å hoppa i tränings kläderna direkt när jag kom hem och drog och körde ett zumba pass, så de va dom bullarna de ! :D  jag e helt såld på zumba som ni säkert har förståt haha!!

Jag kan inget annat än å fälla en liten tår å bli helt rörd av alla fina människor som finns runt mej och Noel.. min familj, min vänner och även ni blogg läsare... så många grattis hälsningar Noel har fått på sin lilla halvårs dag hihi.. men de gör faktiskt lite ont att han inte är här hemma hos mej just på denna dag :( !   Precis som hans moster Hanna skrev "kommer ihåg när ja fick sms om att du fötts som de va igår" å ja de känns typ så.. de går så fort!! :P
Å mamma skrev vid 9 tiden , att för exakt 6 månader sen så kom jag över till dej :D  Jag skrev ju ett sms strax innan de å fråga hur man vet ifall de är på riktigt (alltså värkar) haha.. jag fick bara svaret att hon kommer över på direkten :P  Å när hon kom vid 9 så var de ju små värkar, som inte försvann av någon alvedon inte ! Och jobbigare blev dom..

Ett kul minne jag har från den kvällen har gjort att jag inte kan käka kalvkorv längre haha! De va nämligen så att mamma blev hungrig så hon gjorde smörgås till sej å tog kalvkorv på, sen satt hon nedanför soffkanten å andades rakt på mej när ja försökte andas igenom mina värkar, tillslut blev jag så jävla arg att jag skrek att hon får fan sluta andas på mej för hon lukar fan i mun !! haha.. Å jag har inte kunnat käka kalvkorv sen dess.. kul att de va ett av påläggen på frullen på bb ! Blä haha!
Tre timmar senare var vi iaf på väg till förlossningen å 1 1/2 timma senare till så hade jag blivit mamma å hon blivir mormor!  Min fina mamma, jag e så glad att hon var med på våran förlossning. Även ifall hon höll sej i bakgrunden å lät S ta sin pappa roll så var de ändå så skönt å veta att hon fanns där i närheten ifall de va något ! ♥

Tänk ett halv år fullt me kärlek har gått så fort så de känns som igår ! Min älskade unge jag har aldrig känt en sån kärlek som jag gör för dej, å kommer aldrig å göra de igen heller, du är min först födde son å ingen kan någonsin ta den platsen ifrån dej.  Noel, mamma älskar dej och du är mitt allt!! ♥


Oj vilket tjöt inlägg de blev bara för ja ville hylla alla fina människor runt om oss lite extra, lyckas alltid skena iväg på annat :)
Nu ska ja sova så man orkar upp imon å jobba å sen hem å pussa å kramas me Noel !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback