Vilken bra "bortförklaring"

Haha de ringde precis en tjej ifrån ett företag som man får komma och bli fotograderad och stylad ihop med 4 vänner... hade en tid hos dom en gång för över 1 år sedan som aldrig blev av...
Nu ringde dom och ville boka en ny tid... sa att det inte passade de så just nu då jag var beräknad att föda barn igår haha.. då var de banne mej ingen som tjötade vidare...
Men sa snällt att hon kunde prova med att återkomma om några månader då jag inte vart så sugen på att bli fotograferad just nu ;) haha.

Så ja ringer telefon försäljare till er och vill boka möten åså.. säg bara att ni är höggravida och kan föda vilken timma som helst så är de ingen som tjötar vidare sen !;)

Nu ska jag åka till stan... när ja kommer hem kan ja visa magbild på v.41 för de hinner jag inte lägga in nu :)

Hej så länge ♥

Kommentarer
Tina 22 år - gravid vecka 38 säger:

Smart, den ska jag köra nästa gång ;)

2011-01-25 | 12:23:07
Bloggadress: http://hejtina.blogg.se/
Malin & Prinsessan säger:

Hihi, ja alla tips är bra :) Själv så började Jolie att skrika som en galning när en försäljare ringde härom dagen, första gången jag var tacksam över hennes skrik ;)

2011-01-25 | 15:20:09
Bloggadress: http://malinkarlstrand.blogg.se/
sara säger:

Haha ja det var den bästa bortförklaringen;)



HUr mår du nu? hoppas LIllen snart vill ut :) Lycka till nu när det är dags!!



KRAMAR

2011-01-25 | 17:51:11
Bloggadress: http://sarashemsida.blogg.se/
sara säger:

Det är en manuell, mkt bra o smidig, går på nolltid att pumpa ut. Avent bröstpump, läste den var bäst på marknaden vilket jag kan hålla med om:)



Fina tröjor du köpt. Bra du köper i strl68 för dem växer såå snabbt. Melvin har 62-68 nu, han har ju vuxit 10cm på 2 måna´der.



Kramar

2011-01-25 | 18:17:58
Bloggadress: http://sarashemsida.blogg.se/
Linda Rangfeldt - med plutt i magen säger:

dom där har ringt mig som galningar, Jäklans va trött jag va på dem i somras. De ringde några gånger PER DAG. Desperata efter folk ju :P De ringde massa av mina vänner också. De vill ju bara ut o tjäna pengar :P Men de kan ju va jäkligt kul o testa för o se hur man är framför kameran. Jag blir inte snyggast på bilder, men när man är i en studio är jag verkligen apan framför kameran! Haha jag älskar de :D

2011-01-26 | 00:53:31
Bloggadress: http://lindarangfeldt.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback