Todilo !

Vet inte riktigt hur jag lyckats håla mej vaken hela dagen.. men de har ja .. puh ! Va dock inte långt ifrån att ja somna framför teven hos farmor en sväng .. men sen började Las Vegas å då fastna jag i de å va vaken ist haha.

Det är iaf vad jag har gjort idag, vart hos bm, stan, fk och farmor ! :) Så e väl därför jag vart vaken för ja vart igång hela tiden..  hur lyckas jag?  Nu har ja gått till de där jobbiga stadiet oxå.. tröttheten har gått över till övertrött så ja inte känner av den och känner mej mest bara seg i huvet men inte kan sova.

Men hoppas ändå på att somna i tid ikväll så man kan få lite ordning på dygnet igen..
Även om jag är natt människa så behöver man ju inte överdriva å sitta uppe till 6 på morgonen haha!
Nej då ser ja hellre att ja går upp kl 6 på morgonen å sen gå å ta en powernap ist :P

Så nu ligger jag mest här och har ont och någon som håller på att sparka sönder höger sida av magen..
Tror lillen har hicka nu igen oxå.. de är typ 5;te gången idag ? :S Måste va en glupsk jäkel där inne som tar för sej alldeles för mycket av fostervattnet höhö !

Som vanligt står teven på i bakgrunden oxå... å nyss va de något program som handla om viktnedgång,  som typ vartannat program på tv gör nu för tiden haha !
men så sugen ja blir på att få börja träna igen.. mitt stackars gymkort bara ligger där å flinar åt mej typ!
Men jaja de lär väl få ligga där nån månad till tyvärr...  men snart blir de barnvags promenader och sen får man nog börja lite i lugnt takt på gymmet igen :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback