Sova kanske?

Snart dax att sova.. va uppe och gjorde mej redo för natten precis iaf.. 
Kollade på CSI miami vid 9 som hade premiär för säsong 9, kul me lite ny avsnitt.. hatar när dom kör repriser precis på alla program som går ! Å helst flera gånger oxå..
Men har nu legat här å gäspat ett tag så de blir nog att hälsa på John blund om en stund =)
Ibland undrar jag vart dagarna tar vägen, de känns som de går långsamt och att jag inte gör något.. men ändå hinner jag inget tycker jag ? Inget av dom där lugna grejerna som jag planerade att göra nu på min ledighet när jag jobbade... har ju laddat upp me en hur mycket filmer som helst och har en helt hög me böcker att läsa..
Jag har vart ledig en hel vecka nu ... jag har inte sett en enda film från min box och inte läst en enda sida ur någon bok.. va fan har jag gjort? inte en aning haha..
Har nu efter csi även tagit ikapp mej i bloggvärlden, hade typ 150 inlägg på min bloglovin.. så ja inte ens där har jag hunnit med.. så nu kan ju fatta att ja funderar över vad jag har gjort då det inte händer speciellt mkt här :P

Har ju dock haft lite små saker varje dag denna veckan inplanerat . .så lite gör man ju iaf : )
Imon blir de iaf fika me min tjockis vän Lina.. första gången vi ska ses imon :) Ska ta oss en fika i knalleland.. de ska bli kul :)  Hon verkar va en skönt tjej me go humor som mej :p höhö
Och vi är ju beräknade typ samtidigt, två dagar emellan bara :D Så ja får hoppas våra små bli lekkompisar sen oxå.. kanske hon bär på en liten flickvän till lilleman ? ;) höhö

Nu ska ja iaf lägga mej ner me den lilla busfröt där inne.. han e ju vaken och pigg iaf.. trycker sej som bara den på höger sida ikväll, upp i revbenen.. sådär skönt !

God natt vänner =)
Kram kram !

Kommentarer
Lina säger:

Säg inte att jag är tjock, snyft, jag är fan smalast i världen!!!

Jag brukar skoja inne i butikerna när Daniel är med o säga högt så nån hör : "va fan är xxs slut, åhh,måste alla va så smala som mig"... daniel skäms lite varje gång, höhö ;)

2011-01-07 | 09:11:48
Bloggadress: http://miralina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback