Snart nytt dygn.

Då passerar klockan strax 12... å som vanligt är jag vaken.. mhm... hade ja fått bestämma så hade ja nog hellre sovit nu.. men nej de vill inte kroppen verkar de som.. ja är inte trött.. å inte lilleman där inne heller..

Undra hur många glas oboy jag har druckit idag ? Helt sjukt, men snart har ja iaf hinkat i mej 2 liter mjölk, å de mesta av de har väl vart via oboy höhö ;)  Så jävla gott !

Funderar helt ärligt på att installera The sims på datorn haha.. hitta mitt the sims 2 innan :P  Har ju blivit helt fast i cityville.. men the sims e ju ännu roligare.. a får se om de blir ikväll eller imon.. de lär iaf installeras inom kort om ja känner mej själv rätt ! ;)

Undra om det är försent för att duscha nu? okej att jag är ledig, men mina grannar e ju inte det, och det är ganska så lyhört här så de hörs ganska så bra när man börjar spola vatten...
men vad vet dom, jag kanske har spytt ner hela mej själv å måste akut duscha? ? haha
hade iaf vart skönt att få de gjort ikväll så slipper ja släppa mej upp å göra de imon när ja säkert ändå kommer va dö trött...
Blev ju aldrig av att jag gjorde de innan för ja börja städa å grejer ist haha .. sen fastna jag ju här i soffan å så har tiden bara runnit iväg :)


Men god natt på er ! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback