Snart dax för försök ett.

Tänkte strax ge mej in på försök ett på att försöka somna.. hoppas de går bra ;)
Har iaf legat och kollat på Undra mödrar Norge nu ett bra tag på 5;ans webb tv. Vissa är riktigt kloka för att vara så unga men sen finns de ju dom som man tycker är mhm mindre kloka kan vi säga ! ;)
Tänk att sverige är de landet som har högst medel ålder på att skaffa barn, här är dom flesta runt 30 när första barnet kommer.. de tycker jag är lite gammalt faktiskt..
Ändå tycker ja de dykter upp en jäkla massa unga mammor överallt så man tycker ju åldern borde bli lägre på dessa undersökningar, men nej...

Och sen går "gränsen" för ung mamma vid 23.. vad är jag då, medel mamma eller vadå? haha.. Ja känner mej dock varken som ung eller gammal mamma.. så ja jag får väl vara medel då :)
Jag sa många gånger när ja va yngre att ja ville ha mitt första barn när ja va runt 25, å de lyckades ja ju pricka in ganska så bra nu då...  Jag hade nog inte velat vara yngre faktiskt.. jag har fått mycket nu av de som ja vill göra innan barn. Jag har lixom fått leva hela mitt ungdoms liv fullt ut nu..
Jag har hunnit festa skallen av mej så de har blivit tråkigt, har bott och jobbat utomlands, haft fast jobb och bil å körkort.   Jobb och körkort va dom två sakerna som va ett måste för mej innan barn!
Sen hade ju vissa saker kunnat se bättre ut, de hade ju inte vart helt fel att kunna gå tillbaka till en fast tjänst efter ledigheten, de har jag ju inte nu tyvärr.. men jag ser ingen oro i att ja inte kommer få jobb ganska så snabbt efteråt pga bra referenser och kontaker och foten inne i endel företag, så de löser sej alltid :)

Men nej nu ska ja sluta tjöta å fundera på om ja ska köra lite webb tv eller läsa lite bok innan ja blundar :)



Kommentarer
sara - mamma till wilda säger:

hahaha ja, de unga mammorna blir bara äldre och äldre.

2011-01-18 | 08:03:34
Bloggadress: http://saratilling.devote.se
Liza - Mamma till Joline säger:

Ja om man jämför hur tiden stod stilla när man va gravid så går de verkligen undan nu. Känns verkligen som de va igår ja mms:ade in första bilden på Joline till bloggen :)

2011-01-18 | 11:37:51
Bloggadress: http://lizagood.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback