Orken.

Vart tog orken vägen? Ligger som en utslagen säl eller kanske mer en val här i soffan ! Har legat me "mens"värk snart en timma.. va länge sen man hade sån värk, men nu tycker man ju de är okej me den värken.. haha.. för denna gången vet man att kroppen inte bara ska trycka ut en massa blod utan även en bebis ;)  Så ja de är helt okej om min livmoder jobbar på där inne !
Även om man tycker att de hade räckt me smärta en dag, på själva förlossnings dagen.. men nej nej man ska ha massa sammandragningar å förvärkar å allt vad är inna.. puuh !

Men funderar ändå på att rulla mej ur soffan och hämta den där frukten som ja fortfarande är sugen på ;)

Imon blir de ett besök till sandared... Ska hälsa på Teresa och hennes lilla familj igen =) Hon ringde och tjöta lite innan och bjöd sen över mej imon för lite mat å prat :) De tackar man ju inte nej till , så trevligt trevligt!
Då hade man även lördag dag planerad :)

Och inte räcker de väl me att man ska sitta här och ha ont av mens värk, de ska oxå va någon som typ har satt sej på min lunga,  de är iaf ungefär så de känns nu iaf.  Att andas är fan något jobbigt just nu!
Men a man försöker väl ändå för har hört att man måste andas ;)


Kommentarer
Jennie ♥ säger:

sv: tacktack :) haft en bra dag? vad mysigt med bebis i magen, min tvillingsyster ska ha barn :D kram

2011-01-07 | 21:58:31
Bloggadress: http://jennsiii.blogg.se/
Lina säger:

Mensvärk???????!!!!?????? Nåt på g???? du åker inte ut o föder utan mig, isf måste du sätta dig på min mage så jag oxå får föda!!!

2011-01-07 | 23:11:36
Bloggadress: http://miralina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback