Morrn morrn!

Visst är de typiskt när man blir väckt av telefonen när man väl sover.. men men för en gångs skulle svara jag nu, brukar inte göra de när folk ringer å väcker mej å ja inte ser vem det är...
Men de va väl bra att jag svara.. de va iaf Ford som ja va inne hos förra veckan å fråga ang min airbag.. dom skulle ju dock hört av sej i måndags.. men men, bättre sent än aldrig !;)
De va iaf inte direkt billigt att koppla ur airbagen i min bil men inte lika dyrt som på vissa andra bilar som ja läst.  Skulle kosta iaf ca 2500 kr, och då gjorde dom om något under min instrumentbräda dom gjorde att man sköter den själv sen... alltså de kommer lysa en liten lampa när den är på och av och så kan man sätta på och av den själv om ja fatta de rätt, så då är de ju ganska så smidgt.
Så får väl beställa en tid för de nån dag, va visst visa delar som va tvugna att beställas så undra hur lång tid de tar.. mhm.. inte lust att bli billös allt för länge.. känns lixom lite retligt att köra över bilen på andra sidan gatan å sen inte få använda den haha..
Ford ligger ju precis jämte mej :P

Nej nu ska ja nog sätta på en film eller nåt å se om ja kanske kan få sova lite till :)


Kommentarer
MODEMARTIN säger:

Vad ska du hitta på i helgen? :)

2011-01-20 | 09:43:17
Bloggadress: http://www.modemartin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback