Den böliga fasen.

Då sitter man här borta i fönstret igen å inte kan sova.. tittar ut över en kolsvart gård ifrån 8;de våningen på sjukhuset.. 
Ibland kommer de ett litet knorrande ljud ifrån sängen och man tittar bort å ser en liten hand vifta till, men så blir de lika tyst igen.. å de enda ja känner är som ett stick i hjärtat av kärlek.

När jag går in på facebook och bloggen och läser allt som folk skriver till oss kan man inte annat än bli glad. Denna lilla människan har så många som redan bryr sej om honom utan att ens ha träffat honom. Så mycket kärlek.
Jag har gått in i den böliga fasen oxå haha.. blev helt tårögd av alla fina ord på facebook som folk skriver.

Och innan när jag vakna och vred på huvet.. så ja då låg han där, min underbara lilla Noel, de vackraste mina ögon någonsin har skådat och tårarna gick inte att hejda.  Jag vet verkligen inebörden av att gråta av lycka nu.  Och den kärlek man känner för sitt barn är de starkaste man nån gång kan komma kärlek.

De känns så konsigt, sitter här å bölar som en tok nu... men inte för man är ledsen.. utan man känner bara ett sånt lyckorus å kan inte sluta.
Jag måste titta på han flera gånger för att se om de verkligen är sant.. är han här eller drömde jag bara?

Jag skulle kunna skriva en hel bok om hur mycket kärlek jag har fått till denna människan på bara två dagar. Men de tänker jag inte göra.. jag tänker ist gå och krypa ner jämte han och bara ligga och sniffa på hans små goa tjocka bebis kinder..

Noel - mamma älskar dej ♥


Kommentarer
Anonym säger:

Aww så mysigt! Är så himla glad för din skull = ) Nu har du t o m fått mig att vilja ha barn mer =P Not bad... ;)Kram på dig fritte "mamma" frög.. Hihi<3

2011-01-30 | 21:26:59
Bloggadress: http://maddusch.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback