Bm besök v.40 + stooor gäsp!!

Bm besöket gick bra även idag.. tänkt om de va de sista? :P Fast både ja å min bm tror tyvärr att vi ses igen nästa veckan på torsdag hehe.. skulle vart där 25 men fick 27 nu ist pga hon skulle på möte.. så lite mer hopp finns ju nu om att vi inte ses ;)

Hjärtljuden låg idag på 138 ungefär :) Så han sov för en gångs skull när vi tryckte lite på han hehe.
Sf mått hade bara ändrat sej en cm denna gången oxå så de ligger på 36 cm nu !
Vikten va oförändrat så den går varken upp eller ner nu.. skönt ;)
Bra blodtryck, så de va inte för högt eller nåt sånt !
Vi mår alltså bra :D


Efter bm gick ja å titta lite i stan för att invänta farmor.. köpte två pyjamas i st.50 till lilleman på rea på hm för de hade vi inga. 75kr för båda =) Och sen varma sockar till mej på rea hihi..  Får ta och visa sen !
Sen strax efter 12 möte ja upp farmor så gick vi och fika och sen vid 1 va de äntligen dax att klippa mej :D
Åh ja älskar min frisör..hon e så himla söt och trevlig. Hon e jämngammal med mej och hur go och duktig som helst. Lyssnar verkligen på hur man vill ha det och lyckas alltid få till de :)
Hon tyckte de va mysigt att ja skulle ha bebis.. men hjälp va chokad hon såg ut när ja sa att han va beräknad på måndag.. hon trodde ja skoja först haha. Hon tyckte min lilla kula såg ut att vara i 7 eller högst 8 månaden ;p
Så tack min kära frisör för du lyckades få ordning på mitt skatbo, riktigt skönt att klippa av så mkt som ja gjorde=) . Och tack snälla farmor för att du betala :D

Nu har ja myst ner mej i soffan och verkligen försöker hålla mej vaken.. blev ju bara 3-4 timmars sömn i natt.. blä =/ .. så e nedrans trött nu.. men vill inte somna för då e ja vaken hela natten sen igen.. mhm..
får väl se hur länge ja klarar mej.. som ja brukar säga, somnar ja så somnar jag.. har inga måsten att göra ändå.. så somnar man så får man passa på för man vet aldrig när jag klarar av att sova eller om en förlossning sätter igång :)
Men tänkte iaf bege mej till köket å fixa nåt att äta för börjar bli något hungrig nu :)


Myst ner mej i stor stickad tröja ifrån HM:)  Skulle bli min gravid tröja, har ist fått bli en hemma mys tröja för den e stor som ett tält fortfarande haha.



Kommentarer
♥ Elin - BF Idag ♥ säger:

Ja, nu håller vi tummarna att det var sista besöket! :D :D

2011-01-19 | 07:35:19
Bloggadress: http://bebis2011.bloggplatsen.se
Tina 22 år - gravid vecka 37 säger:

Jag hoppas också det var sista gången, längtar tills din bebis är ute! Jag går och väntar och väntar på en bebisuppdatering här inne, haha!

2011-01-19 | 11:17:15
Bloggadress: http://hejtina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback