BM besök v.38

Då var de bm besök idag! Min vanliga bm va sjuk så jag fick en annan idag.. jätte trevlig tjej, men gillar ändå inte när man måste ha någon annan... bättre att ha samma hela tiden som vet hela ens graviditet.. men jaja de gick bra ändå , hon va ju trevlig som sagt ! =)

Hjärtslagen låg idag på 148.
SF måttet hade ökat från 34 till 35 bara.. men de låg okej på min kurva ändå :)
Jag har ju fortfarande inte börjat ta några järntabletter.. sa ju att ja mår skit av dom.. men värdet såg bra ut ändå, så de va okej om ja hoppa dom men att ja då ska försöka få i mej mat me järn så jag får i mej lite extra iaf.
Min vikt hade inte gått upp utan den hade gått ner med 1 kg denna gången. . mhm.. men verkar inte vara någon fara me de ändå eftersom lilleman följer magkurvan ändå :)

Den största anledningen till varför jag har haft så extremt ont i mitt blygben är för lilleman har fixerat sej lååångt ner i bäckenet. Så han ligger säkert där å gnuggar lite me huvet samtidigt som blygbenet blir mjukare, så ja de e klart det gör ont !
Men skönt att han är fixerad iaf, å väldigt långt ner sa hon :) Hoppas de är ett gott tecken :P

Annars så var de väl inget nytt idag vad jag kan komma på nu :)

Kommentarer
Sandra! säger:

Det är härligt när de är fixerade och ligger långt ner. Precis vad min barnmorska sa till mig igår. Känns som man lite nära då iaf :)

2011-01-04 | 21:29:14
Bloggadress: http://sandraronnfalk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback