Apelsin = halsbränna!

Att man aldrig lär sej... vissa saker ska man helt enkelt inte äta på kvällen... exempelvis trycka i sej en apelsin + hälla i sej juice..  då får man skylla sej själv när man ligger där me halsbränna sen.. suck!

Nu har ja precis kollat klart på halv åtta hos mej som avbröts inatt hehe..
Har nu avsnittet som va igår å idag att titta på om ja vill.. men får se .. går ju ändå inget på tven så den har ja stängt av iaf :)

Låg och tittade på lite magkort.. titta på ett som är i från vecka 30, och ja tyckte ja va gör stor där.. tänkt att de va 1 veckor sen snart :P

Bollen i v.30 :)Och så här ser vi ut nu i v.39 =)
På tal om annat ser de ut som min hand har dött på handfatet haha!
Får väl va glad att ja inte har fått nån jätte barbamage hehe : ) De är nog som många säger, den är ganska så liten.. jag har iaf inte haft så mkt "problem" med det, att den typ vart ivägen eller så. Visst är de tungt att bära på ibland, men de kunde ju vart tyngre:P
Ligger nu ex me datorn på magen och datorn hamnar i vanlig höjd som att ja inte hade vart gravid.. när ja ligger ner ibland så typ försvinner sen.. glider väl iväg ut på sidorna eller nåt haha..
Det jag tycker har vart jobbigast på kroppen nu under gravitetetn är brösten. Jag har typ aldrig gillat dom å nu gillar ja dom ännu mindre... inte för dom har vuxit så jätte mkt .. än!!..  har fortfarande 70 runt om men har gått upp en kuppa..
Så när amning å allt sånt är klart å lilleman har blivit lite större och inte är en liten plutt man måste bära runt på så lär de bli en bröstopration i framtiden :) Så ska nåt kg bort i från bysten !! Vilken dröm!!

Har ni någon kroppsdel som ni blivit mer less på under graviditeten? Eller är de bara magen för alla? :) hehe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback