Torsdag!

Vi orkade inte blogga igår hehe:P  Gjorde väl inget speciellt heller... vi var uppe och åt god mat hos farmor bara och sen va de lugnt hela dagen :)

Nu har vi ätit frulle och fått på oss kläder å Noel står å diggar till sin julmusik.. japp han har en egen lista me jullåtar ;)  Barnkammarbokens lista :)  Han gillar´t !

Vi ska iaf strax bege oss iväg till våra vänner Sara och Agnes för en fika/lek :)  va länge sen vi sågs nu tycker ja allt.. så de ska bli skoj :) Noel ser ju självklart framemot att få träffa sin tjej ;)

Efter de ska vi möta gudmor Marie.. hon skulle till stan och köpa julklappar, får se ifall hon hinner klart innan vi kommer, så antigen möter vi henne i stan eller hemma hos henne !
Så ja vi har dagen planerad idag faktiskt !

Hoppas ni får en fin dag !


Dagens Noel :)

 

 

Eftersom Noel har vääääldigt svårt att låta bli min dator så har han fått ta den gammla just nu haha.. fast han har fortfarande svårt att låta bli min ;)


Kommentarer
Jossie - Mamma till Edvin säger:

Hahaha! Vadå bortskämd unge som redan fått sig en dator! :P Det är roligt att de tycker om exakt samma saker som en själv, eller ja nästan då ;)

2011-12-15 | 22:38:46
Bloggadress: http://jsantinelli.blogg.se/
Mia...Mamma till Lexie säger:

Men hur söt är han inte på sista kortet då! :) Och vad är det egentligen med små barn och datorer!! Dom kan verkligen inte hålla fingrarna i styr när dom ser den! :) Inte heller telefonen, diskmaskinen och för att inte tala om sladdar!!haha..

2011-12-19 | 08:33:03
Bloggadress: http://miapiafias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback