Måndag me mamma julbord !

Om jag kunde somna något i morse? svar nej ! Om jag har sovit något under dagen? Svar nej!
Hur jag orkar? Haha ingen aning, men trött är jag då inte.. eller a om jag verkligen känner efter så är jag ju säkert det. Men här har vi då hållt i gång hela dagen :)

Vid lunch så åkte vi mot sandared där vi parkera hos teresa för att sen ta en promenad. 
Vi var idag 5 mammor + barn som skulle ha ett litet knyt julbord.. tyvärr blev vi bara 4 då en av barnen hade blivit sjuka.. tråkigt... men vi hade riktig trevligt ändå och åt gott :) Och barnen dom hade nog kul dom oxå.. iaf tok Noel :) Han tycker ju de e så kul att få leka me andra barn, speciellt om dom e lite äldre å lille Hannes va ju där å nu kommer ja dock inte ihåg hur gammal han e bara för de.. 4 kanske ?  Iaf så va Noel som frälst i honom å ville va där han va hela tiden ;P
Idag tog han eget initiativ till att gå.. han höll i en stol och släppte sen och tog 2 steg :) Annars har de ju vart att jag eller nån annan hållt i honom och sen har han gått där ifrån.. men nu släppte han själv..  kanske blir mkt tjat om Noel framsteg när de gäller att gå.. men man blir ju så stol av å se de hihi : ) Så jag tänker tjata vidare ;)

Sen åkte vi förbi mormorn en sväng och lämna av lite böcker som hon skulle lämna tillbaka till bibblan åt oss :) Så stod kvar där och tjata lite, Noel sov men han vakna när vi peta lite på honom hehe.. då sken han upp som en liten sol när mormor va där:)
Sen åkte vi hemmåt och vi ställde oss för att göra mat till Noel.. testa ett nytt recept idag, så han fick ost sås me broccoli och pasta, kan lägga ut receptet här sen me köttfärsåsen som vi gjorde förra gången som ja glömt å lägga ut:P Men de fick tummen upp av Noel å de slank ner en portion utan problem hihi : )

Nu sitter jag och kollar på masterchef och känner att jag börjar bli hungrig !:P  Ska se hur de går me våran kola som står på kylning i kylen oxå.. vi fixade lite julgodis innan .. eller a gjorde bara en sort nu, får se om ja gör en till eller väntar tills imon :)


Snyggingen idag som fick ha skjorta när de va julbord på G ;D Denna hade vi glömt så den låg underst i bodyhögen me prislapp kvar haha.. smart att de va body iaf :)

Själv rota jag fram min kappa som fick åka på idag :)

Gooodis hihi.. om de är ätbart så kan jag skriva ut recpet sen på vad vi gjort ;P


Kommentarer
Katarina o milo säger:

Ja, recept är alltid trevligt :)

2011-12-12 | 19:57:24
Bloggadress: http://blog.brimstedt.se
Jessica ♥ Mamma till Alicia ♥ säger:

SV: Ja den var alldeles för dyr, men lyckades faktiskt hitta den för 399kr på br-leksaker.se så klicka hem den därifrån :) Hade nog inte köpt den om det inte vore för att Alicia blev helt galen i den i affären :P Så förhoppningsvis kommer hon gilla den ett tag framöver. Tror nog Noel kan bli intresserad av sin senare :)

2011-12-12 | 22:57:23
Bloggadress: http://lovelyeverafter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback