Kanske fegheten släpper snart? :)

Noel är ju som jag skrivit innan en liten fegis när de gäller att stå utan stöd hehe ;) Han gör de oftast när han inte tänker på de själv, så visst kan han stå utan problem.. men när han kommer på sej själv så blir de ju genast farligt å letar direkt efter något att ta tag i :P

Men han börjar mer och mer släppa saker här hemma emellanåt när han själv är medveten om de:p
Igår var de till och med så otroligt nära att han tog ett steg själv utan stöd..  han skulle från bordet till soffan.. hade de vart liiite längre ifrån så hade han försökt me ett litet steg, men nu var de närmare så de blev mest att han kasta till soffkanten ifrån bordet haha :)

Men ja vi får väl se när den där riktiga fegheten släpper och han inser att de faktiskt inte är så farligt som han tror ;)


När man gärna vill ha något i närheten när man ska stå så kan man ju alltid ta en kylväska haha... denna flyttar han me sej genom köket hela tiden ;P
Här tror ju han att han har stöd, men nej.. skulle han luta sej mot väskan så skulle den fara iväg direkt så den inte väger speciellt mkt.. men ja han kan väl få tro att han har stöd iaf ;)

 

Haha denna bilden e ju så skön :P


Kommentarer
Fia- mamma till Edison säger:

Hihi sötisen! Klart man måste vara lite försiktig i början ;)

2011-12-05 | 20:46:57
Bloggadress: http://airyfairy.blogg.se/
Angelica - Mamma till Moa säger:

Va duktig han är! Snart släpper de nog och han vågar gå ;) så sött!

2011-12-06 | 07:51:13
Bloggadress: http://mariaangelicasofia.blogg.se/
Emma - bebis i magen v 32 säger:

Tack så mycket :-) Blir så himla less på människor som alltid ska komma och tycka en massa saker utan att veta! Hoppas ni får lite snö så Noel kan få åka pulka, så himla söt han är alltså!

2011-12-06 | 12:40:25
Bloggadress: http://emmaholmvall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback