In ramad.

Har vart en lugn och skön fredag kväll här :)

Noel har fått hänga me sin mormor hela eftermiddagen! Själv hann jag städa lite här hemma men långt ifrån så mkt som jag hade tänkt! Ja höll på att bråka me min skrivare, och netonnet har ju hel seg personal som inte verkar kunna speciellt mkt utan läser bara om vad som står i deras datorer eller nåt!
Idag efter mitt 5;te besök på 3 dagar så blev de äntligen rätt... ja idag har jag vart där tre fucking gånger!!! Jag hann ju nästan bli polare me han som satt i "lämna tillbaka saker disken" haha!!

Vid halv 8 hämta jag hem lilleman iaf so skulle hem å lägga sej!  En trött kille som hade busat en massa. Så de blev en flaska välling och sen bums i säng. No problemas ikväll, inte ett ljud.. han låg i sin säng och tänkte en stund såg de ut som och jag greja runt lite i sovrummet, vek in kläder i garderoberna, och efter en liten stund så va dom små blå stängda och små snarkningar hördes :)

Själv har jag halv kollat på Svenska hjätar galan och fällt en liten tår.. fina människor! Och sen grejat lite på datorn, och äntligen skrivit ut tavlan som Noels polare Aron ska ha :) Å tog även tummen ur att rama in Noels tavla samtidigt hehe :)  Skrev ut en liten jultavla när jag ändå höll på ;)

Och så här blev Arons :)

 

Hallen har me fått en tavla


Kommentarer
Caroline säger:

Fina tavlor! Jag älskar grafisk design och tavlor med citat. Önskar att jag hade ett bra program att göra egna tavlor + en bra skrivare. Vilket program gör du dina tavlor?

2011-12-17 | 08:35:28
Bloggadress: http://carolineprim.blogg.se/
Sara säger:

Superfina tavlor! Va duktig du är! :)

2011-12-17 | 09:18:30
Bloggadress: http://saraceder.blogg.se/
Jenny säger:

Åh tack fina du! Kul med lite förändring

Sicka fina tavlor du gjort.

Ha en mysig helg :)

2011-12-17 | 09:39:48
Bloggadress: http://jennypalmqvist.blogg.se/
Emelie säger:

Snygga! Vart har du hittat det? Vill också göra egna tavlor :)

2011-12-18 | 17:15:24
Bloggadress: http://emeliechristianthilde.blogg.se/
Evelina - mamma till Lucas säger:

Alltid kul att ha er hos oss :) hihisuperfina! Jag har beställt ett gäng tavlor som jag väntar på :) älskar bokstäver o ord.

2011-12-18 | 21:02:20
Bloggadress: http://evelina84.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback