Fuck it !

Åh jag är så jävla sur på mej själv just nu...  varför vill inte min kropp sova ?!?!  När jag gick å la mej kände jag mej gör trött, men kunde ändå inte somna... satte på ett avsnitt av true blood å gjorde sen ett nytt försök.. ingen lycka.. ett till avnistt då å sen ett till... sen va säsongen tyvärr slut å ja har inte orkat lägga över säsong 4 på boxen i sovrummet... jaja vi släcker väl lampan igen då... blunda.. vrida å vända på sej.. blir för varmt.. suck...
Börjar pilla på mobilen ist... å nu tröttna ja fan på de oxå.. så nu sitter ja här vid datorn i rummet ist.. så ja de blir väl ingen sömn alls denna natten antar jag.. om några timmar vaknar ju Noel.. å somnar jag nu så kommer ja va dödens döden då!!  Å nu känner ja mej inte ett dugg trött.. så ja vi får väl se vart detta slutar.. det är ju tur att en av oss här hemma kan sova iaf :)

ska iaf gå till köket å dricka ett glas me äpple juice nu som jag har tänkt på i snart 3 timmar!!!


Kommentarer
Mia... Mamma till Lexie säger:

Phu... Är också vaken men har ändå sovit en liten stund! Hoppas du får göra detsamma snart!Zzzzzz... :)

2011-12-12 | 05:43:11
Bloggadress: http://miapiafias.blogg.se/
Katarina o milo säger:

oj vad jobbigt! Speciellt när man har en liten kille att ta hand om..

2011-12-12 | 09:11:16
Bloggadress: http://blog.brimstedt.se
Sara - Med 3 små busungar! säger:

Fy din stackare! Att du inte kan sova. Tillslut blir ju dygnet vänt. Hoppas att din kropp och hjärna snart vill sova på nätterna.

Kramar!

2011-12-12 | 10:52:38
Bloggadress: http://glamina.blogg.se/
Jossie - Mamma till Edvin säger:

Det är jobbigt när man inte kan sova fastän man borde, och ju mer man tänker på det ju svårare blir det :PSv: Haha härligt att höra att det är någon mer liten buse som gillar att gå omkring med stolar :D

2011-12-12 | 11:21:13
Bloggadress: http://jsantinelli.blogg.se/
Tina - Minnas mamma säger:

Vad frustrerande det är när det blir sådär!! Hoppas du kunde sova iaf lite under dagen tillsammans med Noel!Håller tummarna för dig i tävlingen! Det är ju Minna som avgör så vi får hoppas att hon sköter sitt jobb, haha.

2011-12-12 | 18:02:20
Bloggadress: http://hejtina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback