Bullen tar några steg ;P

Det är absolut inte lätt att fånga Noel på film när han är in action hehe.. men idag lyckades ja få några halv kassa video klipp när han kör lite av sin gång iaf :P Men de är inte ofta han övar haha.. man får liksom lura han lite ibland me något gott eller nån kul leksak :)  Men han har iaf börjat ta egna insiativ till å släppa saker och gå.. i början var de ju bara när ja ställde han på golvet.. men nu vågar han även släppa möbler själv och ta några steg :)

Just nu ligger han och tar en powernap.. jag hade tänkt att vi skulle åkt och handlat när han käkat lunch, men han såg så trött ut så jag prova å lägga han i sängen där han somna direkt hehe.. så ja jag får väl sitta är och och hungrig och vänta på honom.. han e bossen lixom !;D

Farmor va här och lämna deg som hon gjort innan som ska bli till pajerna sen.. sen skulle hon nog komma tillbaka lite senare igen och va me Noel, hon skulle hem å fixa lite först! Så Noel får nog åka med och handla iaf.. men ja han tycker ju de e kul så e väl egentligen inga problem :)

 

 


Kommentarer
Josefine - Mamma till Alva säger:

men åh stora killen, så häftigt :) längtar tills Alva är där !

2011-12-17 | 19:47:43
Bloggadress: http://emmajosefine.com
Mikaela - mamma till Viktor <3 säger:

Åh, gulliga Noel! <3Jag förstår om du blev helt överglad när han tog sina steg! Det är verkligen det största som händer i utvecklingen, det är så mäktigt!

2011-12-17 | 20:02:09
Bloggadress: http://mikaelalindebrand.blogg.se/
Jossie - Mamma till Edvin säger:

Åh vad duktig han är! Nu är det verkligen nära att han går helt självmant (eller vad man ska säga). För han tar ju riktigt, riktigt fina och lugna steg! :)

2011-12-18 | 04:53:22
Bloggadress: http://jsantinelli.blogg.se/
Fia- mamma till Edison säger:

Heja Noel, vad häftigt! Hihi sötis, jagar gotta som en liten hundvalp :D

2011-12-18 | 09:55:47
Bloggadress: http://airyfairy.blogg.se/
Johanna - Mamma till Charlie säger:

Men så duktig han är! Charlie älskar att gå, men bara om han får hålla i oss :) Släpper vi taget så sätter han sig, han vågar inte/kan inte stå själv :)

2011-12-18 | 11:09:48
Bloggadress: http://johannabolmgren.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback