Blixtar å dunder ! ...

..men tyvärr inga magiska under..
Kan vi få knasigare väder eller ?  Regn, snö, blåst, åska å massa blixtar !?! mhmm... jaja.. slutat åska iaf men snön den faller.. får la se ifall de ligger kvar något imon eller ifall regnet tar bort de igen =/

Jag funderar iaf på att gå och lägga mej strax.. försöka sova å hoppas på att de går :)  Funderar även på att lyfta över knoddas till min säng bara för att få krama han lite extra då han åker till Pappa S imon.
Han har varit så duktig dom senaste kvällarna nu när han har gått och lagt sej.. ett tag så skulle han ju vara uppe längre å leka å busa bara å blev sur när han va tvungen att gå och lägga sej haha.. men nu senaste kvällarna så har han somnat mellan 7 och 8.. idag gick han till och med och la sej kvart i 7 :)
Och han somnar själv.. ja lägger han i sin egen säng, pussar han och säger godnatt, går sen ut och kollar på tv och han somnar :) Precis som när han va mindre.. skönt !!
Hoppas de håller i sej :)

Stor kille sitter på stor stol och äter själv av resturang maten hihi :)

 

Och ett skojsigt bad blev de ikväll oxå :)

 


Kommentarer
Sara säger:

Va skönt att läggningen funkar bra nu! Här bråkar vi mest hela tiden med läggningen, men det är väl kanske en fas bara. Har försökt ta bort sovstunden på em, då somnar hon bättre, men vissa dagar är hon så trött så det går inte hålla henne vaken hela eftermiddagen.. :/Det är rätt lustigt, men mycket av det som du berättar att Noel går igenom, kommer Agnes med typ en månad senare! haha! Hon inspireras av sin favvokille! <3

2011-12-09 | 06:52:19
Bloggadress: http://saraceder.blogg.se/
Sanna - Mamma till Isabella säger:

Åh så lycklig han ser ut att vara i badet haha!

2011-12-09 | 13:07:31
Bloggadress: http://saaanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback