Zzzzz

En trött liten kille har jag här hemma... han sover ...
Han ville inte sova när vi gick till öppnis utan höll sej vaken hela vägen och va även me å lekte och sen äta lite mat och leka lite till :p Sen blev han trött, så han fick lägga sej i vilorummet, och där slockna han en stund och vaknade lagom till sångstunden :) Men han hade nog inte riktigt sovit klart för när vi skulle gå va han lika trött igen och somna sen i vagnen på väg hem... tyvärr vakna han ju när vi kom hem å ja bar upp honom.. men då blev de lite mat, och vi mixa även ihop lite jordgubbar, banan och päron, och de gick hem hos herren :D Så nu står de en hel burk i kylen + en sån där me istärningar full i frysen :)
Sen total däcka han inne i sängen så han va fortfarande trött haha : )

Själv har jag slagit mej ner i soffan en stund.. jag e faktiskt oxå trött , men jag gick aldrig å la mej jämte Noel när jag grejat klart i köket utan jag hamnade här... å nu känns de inte som de e någon ide då han säkert vaknar om ett tag :) Så ja får sitta här och ta de lite lugnt ist..

Vet faktiskt inte vad vi ska hitta på resten av dagen.. blir nog bara lugnt iaf.. får se ifall vi ger oss ut något mer eller ifall vi blir kvar här hemma :)


Kommentarer
Helena säger:

Lägger till dig på bloglovin så jag inte missar några inlägg. Kram

2011-08-24 | 15:53:35
Bloggadress: http://helenaskvarter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback