Så lycklig man kan bli...

Kul dag har vi haft idag ! De börja ju med att vi åkte till öppnis på k.berget, vi hann faktiskt i tid men de va så himla trång i sångrummet så vi hoppade över sången och satte oss och lekte direkt :)
Kul å träffa Marie och Filippa oxå, va länge sen vi sågs nu !!
Och jätte kul å träffa Sanna me hennes lilla goding till son, vi e gammla skolkamrater :)  Så de va riktigt trevligt, så vi åker nog dit nästa tisdag oxå :)  Va stort och öppet och hur mkt leksaker som helst!

Sen vid 12 tiden så gick vi hem till Marie och tjöta en massa. Noel käka lite och sen sten däcka han i Filippas säng,  stor kille fick sova i vanlig barnsäng, han såg så liten ut med ändå så stor ut på samma gång hihi :) Han sov gott iaf och sov resten av besöket sen :P

Väl hemma så gick vi på en promenad me vagnen och passade då på och handla lite oxå då Noel hade varken gröt eller välling kvar här hemma... vi köpte me lite frukt oxå :) Så Noel fick testa mosad gul kiwi och banan nu ikväll, smaskens tyckte han :)
Har även två olika sorters plommon , persikor, päron, jordgubbar och banan hemma, så får försöka fixa ihop lite gotte till honom :)

Sen fick han prova något mer nytt idag..  att bada där mamman brukar diska hihi.. och såå lycklig man kan bli för de.. han satt där i en halv timma och shoade, å hade jag inte tagit upp honom så hade han säkert kunna sitta där en timma ;D
Så de lär han få göra om, mkt enklare än å tappa upp vatten i badkaret hela tiden å jag slipper sitta på golvet å få ont i ryggen :) Enda jobbiga var att de va blött precis överallt när han va klar :P Roligast va å skvätta upp massa vatten på spisen å banka där sen :P

Tvätta båten oxå :)

 

Nu ska jag kolla på det nya programet true talant som börjar idag.. än så länge verkar de bra av dom två som jag har sett nu ! :)
Kollar ni på de ? :)


Kommentarer
Angelica - Mamma till Moa säger:

Haha han ser ju så härligt lycklig ut :D

Jag kollar med på det nu hihi. Gillar såna program. :)

2011-08-23 | 20:27:57
Bloggadress: http://mariaangelicasofia.blogg.se/
Caroline och hennes två V:n säger:

Hehe, klart att det ska blötas ner ;) Viggo älskar också att bada i diskhon, han brukar få plaska av sig en stund varje dag.

2011-08-23 | 22:55:31
Bloggadress: http://carolineprim.blogg.se/
Sara - Blivande 3 barnsmamma säger:

Haha så himla smidigt när de fick plats där! Mina har med badat i diskhon några gånger. Speciellt vid mormor. Smidigt!



Kul med öppna förskolan! Jag känner ju inte till så mycket här i borås. Är det bra på kristineberg?

Tänkte hitta dit sedan när lillan är ett par månader. Hade varit kul att komma ut. Lära känna lite andra mammor. Har väääldigt liten vänskapskrets här i borås trots att jag bott här i 6 år. Tycker det är svårt att hitta vänner.



Kramar!

2011-08-24 | 14:20:13
Bloggadress: http://glamina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback