Nu börjas de...

Vi tog oss en eftermiddag i sandared ihop med Teresa och Liam :)  De blev lite lek och tillslut somna våra pojkar på varsin mamma.. wow säger jag bara, de va gööör länge sen Noel låg och sov på mej, åh så mysigt jag tyckte de va hihi :) Man får passa på att mysa när han vill, för annars är de mest att korva runt som en lite mask i knät !

Sen nu under kvällen så kom Alex och hälsa på oss en sväng. Noel visa hur man äter upp sin gröt så fort som möjligt, visa hur man lekte me så många leksaker som möjligt och sen hur man plaska runt i badkaret :) Sen va de en mkt trött liten kille som inte gick att hålla vaken mer så han däcka redan vid halv 7..mhm, lite tidigt enl mamma, jag vill försöka hålla han vaken iaf till halv 8, tidigast 7, men ja går de inte så går de inte :P

Själv satte jag mej i soffan och käka lite och halv glor på tv även denna kvällen :) Just nu är de Sommar med Ernst som går här i bakgrunden! Han gjorde en skit cool lampa!!:P Vill ha!
Jag har så sjuuukt ont i ryggen!! Tror de e för jag har suttit för länge och för konstigt och lekt me Noel på golvet flera dagar i rad nu när vi har varit iväg på massa playdates.. oftast brukar man ju hamna sittandes på golvet me dom små då :) Så min rygg verkar ha tagit lite extra stryk av de.. behöver någon som knäcker den just nu känns de som!

Jaja... Imon blir de iaf en lunch me Lina och Aron i knalleland.. sen går la vi en sväng och kollar lite åså:)
Ifall de finns tid över så kanske jag skulle ta en tur i djurparken med Peter ! :) Vi skulle höras imon å se hur länge jag blir kvar i knalleland :)  Beror ju lite på väder oxå, just nu ser de ut som de ska vara regn hela dagen imon =/ Men hyffsat väder både lördag och söndag.. men men .. vi får väl se imon hur de ser ut, de kan ju ändras :)

Föresten så kom de barn och ville sälja jultidningar idag hos Teresa, snäll som hon är så köpte hon av dom ;) hihi..
Men precis innan dom kom så hade ja pratat om jul stress å grejer.. å sen så kom dom haha.. ja nu börjas de.. sommaren e knappt slut och här börjar jul stressen ;)


Knas ungen:)

Jäääj !

Så liten och ynklig kan man se ut då:p


Kommentarer
Jossie - Mamma till Edvin säger:

Åh tack att recepten uppskattas :D Självklart ska jag fortsätta med dem :D

2011-08-18 | 22:47:03
Bloggadress: http://jsantinelli.blogg.se/
Emelie - Mamman som älskar vitt säger:

Okej! :)

Hihi, ja nu börjas de.... meeeeeen måste faktiskt säga det att jag längtar till julen. Ska bli otroligt mysigt och kul och se hur Malte reagera på tomten. I julas var vi utomlands över jul och nyår, sedan firade vi när vi kom hem. Men blev inte samma sak utan Kalle och de! :)



Kram!

2011-08-19 | 08:28:27
Bloggadress: http://njutensmula.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback