Letar...

Nu ska jag nog strax gå och lägga mej, har senaste timmarna suttit i soffan och kollat på tv för en gång skull:p Kollat på Tinas sommarkök och sen Livet på BB :) Medan jag kollade på Tinas goda mat åt jag en cesarsallad som även den var mycket god, de va sååå länge sen jag åt de, så de va super gott idag:)
Till livet på bb blev de lite nogger glass höhö ;)

Sen har ja suttit lite vid datorn nu, försöker fortfarande komma ikap lite i bloggläsningen haha, men inte de lättaste, de kommer ju nya uppdateringar hela tiden ;)
Har även suttit och kollat på blocket och ikea.. jag är ute efter nån lite mindre bokhylla till Noel.. han har ju så nedrans mycket saker just nu och mer blir de ju hela tiden, och han har börjat samla på sej väldigt mycket böcker hehe.. så en bokhylla man kan ha både böcker och endel leksaker i skulle vara bra, men inte för stor... får la se ifall jag finner de ja söker nån dag :)  Nu orkar jag iaf inte leta mer...

Va inne och kollade lite på min fina son för en stund sen... brukar alltid ta en smygtitt in i sovrummet när jag går upp för toabesök eller nåt :p
Han sov så gott så.. men många vänner :P haha

 

Här är även dagens Noel :)


Kommentarer
Linda Rangfeldt - mamma till Tyra! säger:

haha ja, låta nästippen göra lite arm(näs)hävningar ;) Nej men de skulle vara så härligt att få göra det. Får bli när man får fast jobb och kan ta lån.kollade på nackakliniken eftersom det jobbar en välidgt bra som är specialist på just näsoperationer. De tar mellan 25 till 75 TUSEN! (beroende på om det bara är tipp, eller tipp och ben och hur "jobbig" op:n är) Det är ju fan helst sinnessjukt!!!I sverige kostar ju bröst (ca) mellan 35-70 tusen kr. I norge så finns det en bra klinik i oslo, de tar 27ooo norska för förstorning, och då är det gelehallon så det är ju bra inlägg! Fatta vilken prisskillnad! TYVÄRR tror jag inte de gör näsor :(

2011-08-17 | 22:57:01
Bloggadress: http://lindarangfeldt.blogg.se/
Coquina säger:

Ja man kan inte få nog av de små liven =) Kika gärna in på min matblogg och tävla i min 1 års tävling =)

2011-08-18 | 00:06:38
Bloggadress: http://coquina.blogg.se/
Sara säger:

Hej! Vad roligt att du skrev, inte ofta man får veta alla som läser :P oj då ja dom är dom verkligen jämngamla, hehe!

2011-08-18 | 07:59:29
Bloggadress: http://johansson88sara.blogg.se/
Jossie - Mamma till Edvin säger:

Sv: Nej men precis, det blir ju en väldigt fin vana att äta lite frukt efter maten faktiskt nu när du lägger upp det så ;)

2011-08-18 | 08:38:17
Bloggadress: http://jsantinelli.blogg.se/
Emelie - Mamman som älskar vitt säger:

hihi okej :) vi såg Tre kronor i vintras och ja håller med, snacka om nostalgi =) otroligt kul att se de gamla serierna. Jag var så liten när dom gick , men man känner igen karaktärerna men inte själva handlingen.. för mig iaf :-)Ha en fin dag, kramar!

2011-08-18 | 10:29:05
Bloggadress: http://njutensmula.se
Helena säger:

Hej hopp! Det är så kul att följa er två. Tänkte höra hur du gjorde när du började med smakportioner...Jag ska snart börja med det och det skulle vara kul med lite råd och tips =)! Ha en trevlig dag! Hälsningar från Norrland.

2011-08-18 | 10:34:16
Bloggadress: http://oredalen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback