Jag missar...

Nu har jag krypit ner  i sängen och ska snart släcka lampan å sova !:)  Men är inne på borås hemsida just nu och läser lite om dom olika dagisen jag har tänkt på till Noel ! Läser att det är väldigt många dagis som tar emot barn redan vid 6 månader.. kul eftersom de va något som påpeka att dom måste ha fyllt 1 år innan dom får börja på dagis haha! Och inte förstod jag varför dom påpeka de till mej då Noel kommer va minst 14 månader när han börjar på dagis !

De jag tycker har vart mest tråkigt me att Noel har vart hos sin pappa nu på vardagarna när jag jobbat är att han är inne i en period där de händer så mycket med honom hela tiden. De känns som jag missar så mycket =/ Men de e ju klart att S oxå ska få va me om stora framsteg för våran son :)
Men nu i veckan så hade han ju visat för sin far att han kunde krypa en bit, upp på knäna och underarmarna i golvet ist för händerna:P Men här hemma nu i helgen har han inte brytt sej ett skit i att krypa haha! Han sitter då hellre på sin lekmatta å plockar me sina leksaker! Däremot så slänger han ju sej fram på magen emellan åt å ålar omkring, oftast bakåt :p Men får väl se när han vill visa sin mamma att han kan krypa å inte bara för sin pappa:P Jag tror inte riktigt han förstår att han kan utan de va nog bara en ren slump att han kröp en bit den gången.. men snart så ! :)

Nej nu sova, imon upp tidigt å kicka igång den sista arbetsveckan för detta året ;D !


Kommentarer
Sandra - Mamma till Benjamin säger:

Jag trodde faktiskt att barnen var tvungna att vara 1 när dom började dagis. Men fel kan man ha ! :P

2011-08-08 | 00:53:38
Bloggadress: http://snartenliten.blogg.se/
Lina säger:

jupp 6 månader är gränsen:) men det är nog sällan man tar in sitt barn på förskola då.... kan man ju hoppas:P haha... på tal om de kanske jag ska ringa om plats till aron! glömmer ju de hela tiden, han ska nog börja i augusti nästa år. Kram

2011-08-08 | 08:07:40
Bloggadress: http://miralina.blogg.se/
Sandra säger:

Svar: Tack snälla!

2011-08-08 | 10:29:15
Bloggadress: http://sandrasblogg.se
Maria - med bebis i magen ☆ säger:

söt han är! jobbigt att känna att man missar en massa

ja precis, alla barn är ju väldigt olika :) tur att det lätt går att sälja sånt som inte kommer till användning

2011-08-08 | 11:38:30
Bloggadress: http://fashionstars.blogg.se/
Hanna Z - Mamma till Elliot säger:

Ja, speciellt på somrarna bor vi ju helt fantastiskt! Även om alla årstider har sin charm..



Haha det är såååå gulligt när han vinkar. Han gör det hela tiden nu. Jens faster sa att det är väl för att vi haft så mycket besök, och så vinkar dom till Elliot när dom åker hem, så han har snappat upp det, hihi. Och så kan det ju mkt väl vara.. Träna på! Idag sa Elliot titta för första gången! :)

2011-08-08 | 12:00:42
Bloggadress: http://hannaz.se
Fia- mamma till Edison säger:

Shit kan han redan krypa! Stora killen... Edison knäar sådär han också men då åker huvudet för det mesta ner i golvet haha... Ser för kul ut!



Sv: Ja kanske man kan ta nån av Edisons favvosånger bara! Skulle ju han tycka om i alla fall :D



2011-08-08 | 12:24:12
Bloggadress: http://airyfairy.blogg.se/
Mikaela - mamma till Viktor <3 säger:

Jag har hört många som är nöjda med den modellen av vagnar. Tyckte du även den var bra under vintern, eller hade du den andra vagnen då? Viktor har två nu - en Emmaljunga, och en Britax, men jag vill ha en combo av båda egentligen för de är bra och dåliga till olika saker.



I Emilhuset bor det en familj, så där får man inte gå innanför staketet, men allt annat är till utställning, och det är väldigt fint :)



Jag förstår att du tycker det är tråkigt att du missar så mkt nu när det händer så pass mkt i Noels utveckling. Tråkigt! :(

2011-08-08 | 22:54:25
Bloggadress: http://mikaelalindebrand.blogg.se/
Sandra - mamma till Levis säger:

Gullunge!

2011-08-09 | 06:41:40
Bloggadress: http://sandraolevis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback