Hej söndag!

Här har Noel precis hoppat ner i sängen för en vila.. precis ätit lite tidigt mellanmål, men han verkade inte som han kunde hålla sej till efter vilan haha.. rev ner ett päron och mosa en halv banan, tummen upp tycker Noel ;D !

Annars har vi inte hunnit me så mkt än idag.. mest hängt i vardagsrummet me massa kuddar å täcken.. varvat me lek på golvet till mys i soffan , på teven har barnkanalen stått på hela tiden haha.. dom visar faktiskt ganska bra program för barn där, jag är inget big fan till alla nya barnprogram som går, men här e de blandat, just nu är de mumin trollen på, och de e ju ganska så mysigt :)
Innan gick oxå Scarrys äventyrsvärld, kommer ihåg att ja kolla på de när ja var liten, hade även böcker om de, jag gillade daggmasken Dagge ;P

Får väl se vad vi hittar på.. vi tar väl oss iaf ut och hittar på något sen när Noel har vilat klart :)
Trött va han iaf, gick in å la han i sängen bara å vred upp hans grodspeldosa å sen har jag inte hört ett ljud där inne.. nu tog speldosan slut och de e helt tyst så han somna nog direkt :P Säng mobilen har han aldrig direkt varit intresserad av.. så idag tog jag faktiskt ner den för den va mest iväg när man skulle ta upp honom, och de va nog bara en tidsfråga innan han skulle rycka sönder den, så nu är den nerplockad och Noel ska låna ut den till Sandras bebis när hon tittar ut:)


Här e Noels speldosa, grodorna som är på snurrar runt på plattan med hjälp av en magnet som är i dom och i plattan :)

Sen gosar han i sen i sin Noel filt :)

 

Båda två är doppresenter som Noel fick :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback