Hälsat på aporna!

Idag tog vi oss äntligen en tur till djurparken !! Vi tog me oss Peter som sällskap :) Vi gick dit vid 1 tiden iaf, alltid lika mysigt att gå inne i djurparken, e ju en lite roligare promenad än att bara gå runt i skogen typ :) Rena lyxen att bo så nära å ha lejonkortet!
Noel va lite mer me nu denna gången en senast vi va där i maj :P Men ja de e nog ännu roligare nästa sommar:) Peter tog lite fina bilder på Noel, så får dom skickade till mej sen... ja vill oxå ha systemkamera nu!!
Jag tog inte ett enda kort där inne idag.. eller jo nu ljög jag.. jag tog på vargarna som faktiskt var framme idag !! :D Vi gick där å prata å sen ropar jag nog plötsligt något för högt - VARG!! haha.. sen va hela staket fullt me folk typ :P Men de va kul å se dom faktiskt, de e ju typ 1 gång per år om ens de man lyckas se dom!  Undra om man kommer få se några lo djur snart oxå, de samma sak där, man står å stirrar rakt ut i en skog å kollar på träd å stenar ist för djur :P

Sen vid 3 tiden satte vi oss i solen och fikade, då var de riktigt varmt och skönt :)
Så de va en mkt trevlig dag där idag !
Väl hemma så va de en liten tröttis kille som inte sov många minuter inne i djurparken, nyfiken liten sak!
Så vi tog oss en powernap ihop på typ 2 timmar.. skönt ! Sen åkte vi och hälsade på mamma/mormor en sväng:) Försökte ju hålla Noel vaken lite längre idag... så vid 7 tiden åkte vi hem och innan halv 8 så sov Noel haha:)

Nu kollar jag lite tv åså bara.. massa tecknade filmer de går nu för tiden.. kul.. igår var de ice age 2, idag bortspolad å nu såg jag på reklam att på fredag kommer Ratatouille.
Jag är en sån som älskar tecknad film ;)
Men nu ska jag gå och fixa lite mat.. något me kycling blir de iaf, längre än så har ja inte kommit i tankarna :)



Kommentarer
Sara - Blivande 3 barnsmamma säger:

Jag håller med! Det är så smidigt att ha parken så nära, men kan ju bara gå dit och ta en promenad.

Kul att ni fick se vargarna! Det är ju verkligen inte ofta! Lodjuren ska vi inte tala om.. Tror jag sett dem 2 gånger under de 6 åren jag bott i borås.



Hoppas att ni får en kanonsöndag!

Kramar!

2011-08-21 | 10:40:19
Bloggadress: http://glamina.blogg.se/
Fia- mamma till Edison säger:

Vad mysigt med djurpark! Det ser jag fram emot nästa sommar! :)



Sv: ja vi ska testa nån annan sorts gröt tänkte jag också... har dock testat med mosad banan i och med katrinplommon och med päronpuré men inget av dessa gick hem heller :S Kräsen herre...

2011-08-21 | 10:46:12
Bloggadress: http://airyfairy.blogg.se/
Lina säger:

Jo vi kan köra en sväng på torsdagen, vi ska till Daniels farmor och farfar sen på eftermiddagen men om vi ses vid lunch typ en stund och går lite i knalleland, käka o så ? kram

2011-08-21 | 11:37:42
Bloggadress: http://miralina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback