Friday!!

Sitter och slöar i soffan, göör ont i ryggen..suck!  Noel tog en tidigt kväll och somna för typ 10 min sen..mhm.. vill ju inte att han ska sova så här tidigt.. men men... får väl försöka komma i säng i tid jag me ikväll :) De vet vi ju hur de brukar gå ;P

Idag var vi iaf i knalle en sväng me Mia och Cassandra, först en lunch och sen lite shopping.
Noel har ju knappt några bodys i 68 eftersom ja trodde han skulle växa förbi den storleken så fort å bli en 74 nu:p Men han har en ganska bra bit kvar till 74 haha! Men ja hitta inte så jätte mkt i knalleland, blev sockar å linne body ifrån hm , två bodys i från cubus å värsta söta stövlarna från stadium, så små men ändå förstora haha:p Dom kommer han nog kunna ha när han börjar dagis :)

Sen åkte vi och hämta farmor så åkte vi bort till Nelly outlet en sväng, dom har ju sänkt ner allt till 50% nu så nu är de ju verkligen billigt !;)
Noel gav sin mamma 2 tränings t-shirt och sej själv en tjocktröja ;) Sen fjäska han lite för din gammelfarmor och fick 2 bodys å en bok av henne!
Sen blev farmor sugen på heta kyckling vingar då de ligger jämte burger king, så hon gick in å köpte de å lökringer så åkte vi hem där hon även gjorde en tomatsalsa till de :) mums! Så de blev kvällsmat hos dom ! Noel fick gröt och sen lite egen plockade hallon av farmor:P

Kan visa sakerna vi köpte här sen eller imon.

Ha en fin kväll ♥

Flirtan;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback