På jobbet. +v.23 <3

Sitter nu på jobbet.. precis haft lunch å vart å ätit.. blev lasagne å grönsaker idag oxå.. e sjukt dålig på att laga mat på veckorna när inte orken finns .. så kan bli ganska tråkiga veckor ibland när man mest äter samma, men men mat måste man ju få i sej ;)

Snart ska vi på något möte här på jobbet vid 12 med lite info å sådär :)  Tar väl säkert en timma, sen är de bara 2 timmar kvar tills vi slutar :D
Så skönt att vi slutar 3 ist för 4 som dom flesta jobb gör.. de gör faktiskt skillnad ;p Lite små lyx får man allt ha!

Idag går jag och Mini in i vecka 23. . Ibland känns de som tiden står till, men de går ganska så fort faktiskt, känns som de va nyss ja va i vecka 18 å va på ultraljud hehe.
Tänkt så stor mini kommer vara i nov när vi ska på 3D ultraljud.. kommer ju va en stor skillnad på ifrån de ultraljduet man är på i vecka 18 :D Spännande! Dock typ 1 1/2 mån kvar, men de går fort! hihi
125 dagar kvar till BF ;D !!

Info ifrån familjeliv.se


Vecka 23

Kroppen:
Man kan känna hur barnet rör och vänder på sig. Ännu finns det gott om plats i livmodern. Det går även att urskilja i vilket position barnet ligger. Ibland kan det göra tillfälligt ont i sidan som kan orsakas av att livmodermuskulaturen töjer sig mycket. Många upplever den här tiden som en positiv del av graviditeten. Barnet är inte alltför tungt än och det är fortfarande långt kvar till förlossningen. Men alla är inte lyckliga och mår bra under graviditeten. En vanlig orsak kan vara oro inför hur livet med ett litet barn kommer att bli. Vissa blivande mammor är ofta sjuka. Det beror på att immunförsvaret påverkas så att det fungerar lite sämre under graviditeten.

Barnet: Barnet reagerar på olika sorters ljud som musik och röster. Barnet ligger ofta och suger på sin tumme. Huvudhåret har börjat växa ut och en del barn kan ha riktigt tjockt hår redan som nyfödda. Barnet hickar när det ligger i livmodern, ett nyfött barn hickar också ofta. Nu är det mer kännbart och känns igen som ett rytmiskt dunk.


Nu ska jag försöka göra lite nytta innan vi ska dra på möte !

Kram kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback