Nattbloggan!

Denna veckan har de mest blivit bloggande på natten märker ja hehe.. Har ju dock vart kvälls veckan på jobbet så kan ju ha å göra me de..  så blir ändring på de kommande vecka då de blir dags vecka igen :)

Men nu sitter jag är igen å känner mej inte ett dugg trött fast ja borde.. mhm... I natt kunde ja verkligen inte sova ju.. somna nog inte förrän vid 5 tiden då ja hade en heeemsk halsbränna dessutom, tabletterna hjälpte inte ett skit i natt.. suck... sen vakna ja runt 8 igen.. åh!! men lyckades faktiskt somna om ett par timmar..
Sen låg ja i sängen läänge haha!!

Men vid 4 tiden hade ja gjort i ordning mej och åkte och hämta Madde och Lollo så åkte vi till city och handla lite mat och gotte :)
Åkte sen hem till mej och laga mat ihop, blev färsk pasta med en god pasta sås med bacon, paprika, färsk spenat å basilika i .. riktigt gott blev de.. Lollo hon kan de där me mat ;) Våran lilla kock :D Men riktigt mysig var de, mycket roligare att laga ihop än att gå ut och äta varje gång :)
Sen satt vi i köket och prata ett bra tag tills de blev lite ömt i rumpan och vi förflyttade oss in till vardagsrummet ist.. Där blev me ännu mer tjöt i flera timmar.. guuud va vi har pratat ikväll haha.. Om sjukt mycket olika saker oxå!! Har varit riktigt trevligt och hur mysigt som helst..  så från 4 till 11 så har munen gott i ett hehe.. så idag har bebis fått guppa omkring mycket så som vi har skrattat :P Men för att inte bli bortglömd i allt prat så har han sparkat på ett par gånger ikväll ;)
Så vid 11 tiden körde jag hem mina flickor och hamna sen en stund framför tven och såg slutet av parlamentets valdebatt haha.. De är ett riktigt roligt humorprogram tycker jag.. det enda "politiska" program jag gillar ;) hahaha

Ja imon är ju den stora valdag.. mhm.. något jag inte bryr mej alls om.. vet inte vad alla partier vill å står för, är intresserad av politik å har aldrig varit :S
Men ska väl ändå försöka ta mej orken att gå bort och rösta bara för att få de gjort och slippa tjötet från folk som hackar på en om man inte går å röstar haha !
Så hinner säkert ta de på vägen när jag åker å handlar ;)
Har nu kommit på att jag är sugen på lasagne, så de blir de imon och de e sån mat som blir perfekta matlådor till jobbet :)
Som sagt, matfantasin e fortfarande borta =/.. har någon något gott tips på god mat som oxå blir en bra matlåda så tipsa gärna ! :) hihi..


Jag märker oxå att ja totalt glömt av de här me hur en blogg fungerar.. nu när ja klicka runt här inne lite så såg jag att ja hade fått lite komentarer att svara på.. så förlåt om ja vart seg på att svara.. men de e för ja inte vetat att de har funnits några haha,.. men nu har ja kommit på hur detta funkar :p  Så nu får ni gärna skriva kommentarer för nu vet ja hur man läser dom ;)
Sen har ja märkt hur fina alls bloggdesigner är.. så ja jag får väl oxå ta en dag när jag får tid, lust och ork och sätta mej och försöka komma på hur de där me alla koder funkar igen då min är väldigt tråkig just nu ;p
Och min blogg lista på bloglovin bara växer.. med gravidbloggar :D  Riktigt skoj är de ;)
Snart kommer jag ju inte göra annat än att sitta här och läsa bloggar.. har nu suttit och kollat runt i 2 timmar haha.. helst fast ! :p Får väl passa på nu då jag inte kan tänka mej att man får sitta och läsa bloggar i två timmar när lillen kommit ;)

Känner nu att mina kära halsbränna tänkte göra ett besök igen.. ååhhh!!  Varför varenda natt vid den här tiden? Okej ja har hört att de ska komma på natten när man ska sova, men de e ju när man ligger ner ? Jag sitter ju för tusan upp fortfarande ! :S Jaja får la se hur de går denna gången att somna som jag nog får försöka göra snart !

kram kram.


Kommentarer
Lina säger:

Jaa vi gör ju de:) hehe, min sambo visste vem du var, för du är från borås va? eller sjöbo? daniel qvarfordt heter han:) Jag läste nästan bara gravidbloggar nu, så spännande:D

2010-09-19 | 10:10:09
Bloggadress: http://miralina.blogg.se/
ida säger:

Hej, vad kul att du hittade just till mig :D Vilken vecka är du i?



Nu är det så att det är bara en vän som har "lämnat" mig, dom andra tycker att det är kul och frågar saker, vill känna på magen osv . Så det har ju varit mest positivt, men jag blir så irriterad och var tvungen att skriva av mig :)

2010-09-19 | 10:41:13
Bloggadress: http://lillidan.blogg.se/
Anna - Gravid ♥ säger:

Ja vi är verkligen SÅ nöjda med det kortet! Det är liksom en viss känsla i det på nåt vis! :-)



24 januari..Det är fasen inte långt dit heller!För som sagt, tiden går ruskigt fort!



Ja man lär väl ge sig iväg å rösta ändå..Ska göra ett till test nu...å om inte det gör mig klokare får det bli en blank röst från mig. LIte trist men då kan iaf ingen komma å säga att jag inte röstat! :-P



Ha en bra dag! kramen

2010-09-19 | 11:33:23
Bloggadress: http://annacondas.blogg.se/
Ida- Blivande mamma säger:

Hej Tack för dina fina ord.

Va roligt att du tycker om min blogg.

Du är så välkommen tillbaka och vi kommer tillbaka hit =D

2010-09-19 | 13:36:49
Bloggadress: http://alexandraida.blogg.se/
Ida- Blivande mamma säger:

Precis det är SÅ underbart =)

Jag älskar hösten.

Alla vackra färger..

När har ni BF?

2010-09-19 | 14:33:05
Bloggadress: http://alexandraida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback