När är de okej att sova?

Jaha de va hemskt va klockan tickade på helt plötsligt då..
Innan vid typ 8-9 tiden va ja dödens trött å va redo att kunna gå å lägga mej, men nje kändes ju lite halv mesigt för en lördag kväll lixom.
Men nu när kl börjar närma sej halv då, ja då är de ju okej att sova, men nu vill jag inte längre..
Så när är de okej att sova egentligen ?  Får väl i och för sej försöka göra de snart ändå även om ja inte vill.. men gud så krångligt ;) snacka om ilands problem på en lördag kväll!! haha

Kollade på filmen Salt innan som ja trodde att ja hade sett men icke, va nog bara att ja hade den på datorn å sett trailern...  Men de va en mycket bra film coh något jag kan rekomendera, en såndär film som va 1 1/2 timma men kändes som typ 30 min. Så den fasna jag i :)

Efter filmen vart ja så raslös så jag tog till och med tag i disken runt 12 tiden.. oxå sådär halv normalt å så å diska kl 12 en lördag kväll :) men men, nu slipper jag de imon :) De enda som finns å göra e att plocka undan alla rena kläder som har hängt på tork i vardagsrummet.. sen är ju damsugning, moppning å diskning redan gjort idag. Duktiga jag !

För övrigt..mhm.. jäkligt trött på vissa personer. Tänker inte gå in på några namn, men trött blir man iaf !
För visso så ligger de säkert endel gravid hormoner å spökar oxå då man irriterar sej lite extra på allt..
Men tycker vissa beter sej barnsligt och lite halvt egoistiskt.. så jag skiter i dej.. aa ja skiter i dej :) hoho !!

Nu har jag borstat tänderna och tvättat av mej, tagit på mej sov kläder.. så ja redo för sängen å de e ju här ja ligger. .så nu kan ja somna när tusan ja vill. :) !
Skulle dock inte förvånna mej om ja ändå måste gå upp å kissa innan ja lyckas somna.. men har sagt till han där inne att han kan väl lugna ner sej lite så kanske ja slipper de ;)
Dock fått ett par sparkar till i handen när man retas lite me honom.. mysigt ;p


Kram !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback