Blää!

Aa de e så ja känner nu... magsjuka.. inte okej! Varför nu ? Ja har varken tid eller lust att vara sjuk nu..
Precis bytt avdelning på jobbet, och bara på två dagar så trivs ja super.  Och va händer? Jo jag går å får magsjuka? Hur bra första intryck ger de då? Jobbar två dagar å sjuk anmäler sej sen mhm.. Hoppas dom inte tänker lika negativt som jag.. människor kan ju faktiskt bli fel sjuka.. e bara ja som alltid blri det vid fel tillfällen!
Då ja fortfarande mår illa å är sjukt seg å säkert inte kommer sova speciellt bra inatt så blir ja nog hemma imon oxå. . sen är ja ledig fredan å helgen.. å hoppas på att vara på super topp på måndag ist :)  De som oxå gör mej mer sur är att de e kvälls veckan på jobbet och den veckan ja gillar då ja verkligen inte är en morgon människa.. ååh så typiskt mej, min kropp gör allt uppror när de inte passar! I och för sej, när passar de sej å magsjuka? Aldrig!
Stackars mini där inne oxå.. måste ju va som en storm där inne.. å ingen mat kommer de ner heller.. fått leva på ett par skorpor idag å lite nyponsoppa.. inte mkt näring, å den näringen som fanns i de sög han säkert i sej mkt fort, för de blev verkligen inte över något till mej känner ja..

Men förrutom de här me å vara sjuk då så e allt mycket bra just nu..
Känns skönt att ha kommit till den avdelningen på jobbet som jag har gjort, trivs mycket bättre här än på den förra avdelninge.. Roligt å trevligt folk oxå gör inte saken sämre :)
Och verkar som turen är på min sida och jobbet e mitt året ut ... hade ju säkert vart längre om inte mini hade tänkt att titta ut i jan.. men som sagt man kan inte tänka så heller, livet bjuder på vissa överraskningar emellan åt å de finna alltid en mening me dom.. utan mini så hade ja ju faktiskt itne haft detta jobbet alls..
Och vet att inom en kort tid så ska alla få ha ett litet "möte" me chefen typ som mentors samtal i skolan hehe, och kan ju då försöka lägga in ett gott ord om mej själv och att jag är mycket intresserad av att få komma tillbaka till dom senare i livet.. skaddar ju inte att tänka framåt när de gäller jobb.. och brukar ju va bra att ha en fot inne redan.. så man kan ju alltid hoppas :)  Verkar vara en mycket bra chef dessutom .

Funderar nu på om ja ska fortsätta läsa lite eller kolla en film?
Börja titta lite i en ny bok ja hade som heter Handbok för gravida. allt man inte kan fråga doktorn om. Så läst ett par sidor i den.. och och som har skrivit den har skrivit den på ett mycket lustigt sätt, så gillar den :) Den är skriven på ett bra och roligt sätt som får en att skratta emellan åt och man känner igen sej i vissa tillfällen..
Är en kvinna som har 4 barn själv på 5 år.. som skriver om vad hon och hennes vänner vet och tycker om att vara gravida.. så är ingen handbok som är som ett uppslagsverk direkt som man kan tro på namnet.. utan en kul bok som är skriven med text och små kapitel om varje sak..
Så bara efter ett par sidor så är de nog något ja kan rekomendera fler gravida att läsa :)

Man avrundar iaf här i bloggen nu och säger god natt!
Kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback