Bebis får ny vecka!

Sådär då va måndagen avklarad för denna veckan.. skönt!  Men som sagt tycker jag inte måndagar är så jobbiga dom veckorna jag jobbar kväll... börjar ju inte förrän 3, så med den sovmorgonen man får så känns de nästan som en lite extra helg dag :)  Kvällen gick ganska så fort på jobbet oxå, något små segt ibland men annars rullar de på bra :)

Väl hemma blev det tven med en gång för att se reprisen av Idol.. Tycker helt klart att det var rätt människor som gick vidare ikväll av om 6 personerna som sjöng :)
Vad tycker ni ? Är ni såna som ringer och röstar eller bara hoppas på att svenksa folket ska tycka som ni? ;)
Jag till hör grupp två där hehe.. Håller inte på att ringa å sms in röster utan lämnar över de till resten av svenska folket.. Något små komiskt när man sitter där och små surar i soffan sen och undrar hur i helvete dom tänkte om de inte blir som man vill.. haha..  Men ikväll gick de ju  ;D !

Idag fick ja hem ett bebis sett som ja vunnit på tradera med spöket laban..ur gulligt :)
Såg inprecip nytt ut och inte alls använt . . men de e väl så att man inte använder dessa små kläder speciellt många gånger :) Fick de för 61 kr... 
Och de första ja tänkte när ja tog upp de va " Ska detta verkligen passa en människa?!:O"  Så pytte små kläder, storlek 40/45, alltså nyfödd bebis! Men så jätte små ser dom ju inte ut på bilden om man jämför med va dom va i verkligen.. som små dock kläder ;) Söta som bara den va som iaf, så ja e nöjd!Har även suttit å kollat lite på HM nu på deras bebis grejer för nyfödda, finns dock inte speciellt mkt på internet, men endel små söta favoriter har man väl hittat, dock inte klickat hem något.. ännu.. ;)

Nu tänkte jag läsa igenom några bloggar innan jag kryper ner och kollar på det nya avsnittet av Desperate houswives som hade kommit idag.. fick sms tips av Natha innan ;) haha

God natt !
Kram <3

Kommentarer
Anonym säger:

heeej=) fina kläder..

men du ett råd, köp storlek 50 minst , för dom mindre storlekarna kommer passa typ 1 vecka sen va för små...

2010-09-28 | 10:00:40
Liza |Gravid| säger:

Söta kläder. Säger som föregående talare, köp större. De är väldigt få bebisar som har 40 när dom föds:)Sv:Ja byrån är kanon fin och de är annonsvara nu så den är billig me tummen upp för de:)

2010-09-28 | 15:23:23
Bloggadress: http://lizagood.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback