Baksmällan!

Hehe en lite små kul film... dock tycker jag inte att den är sååå jätte rolig som många säger, inget som sticker ut något vidare tycker jag.. men va kul å se den ikväll iaf, hade glömt av typ halva filmen :)
Men har iaf legat å kollat på den då den gick på tv... 
Nu ligger ja å kollar runt lite på datorn.. magen full me moröter, tryckte nog i mej lite för många.. men e ju så gott till dipp.. helt perfa då jag inte är något big fan av chips.. hihi..

Innan de så röjde ja runt här i lägenhet, å nu e de fint å mysigt igen..  vilken skillnad de blev när man börja använda vardagsrummet igen.. inte bara pendla mellan köket å sovrummet hehe...
Så där myste ja ner mej i soffan me tända ljus å gotte : )  Så skönt att faktiskt kunna välja tv eller dator.. tycker ja va värd de nu när ja ändå inte är ute å räner runt på helgerna vilket man sparar in väldigt mycket pengar på hehe!

Börjar faktiskt bli lite trött, men va ju upp ganska tidigt idag ändå för att vara mej.. vid 10 tiden en lördag :)
Men ska väl byta till pyjamas strax å tvätta av mej så kryper ja nog ner i soffan en stund till ! Man blir lite fast när man väl har tv igen.. dock mest skit på kanalerna för de mesta, men nu är de kul å bara kolla bara för att jag kan!! haha

Hoppas ni har haft en lika bra lördag som jag ! :)

Kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback