3D bebis :)

Ohh hallelulja de e helg !! :D Så skönt de känns att man vet att man är ledig i tre dagar nu..
Har direkt inga planer för helgen, men va gör de.. de e helg.. så skönt, för idag har ja vart riktigt trött på jobbet..haft en envis huvudvärk som kommit å gott lite då å då..
Så va skönt att de va en hyffsat lugnt kväll på jobbet idag.. vi blev klara tidigare än vi slutar så strax efter halv 11 så tyckte jag och Mattias att vi förtjänade helg ist för att sitta där å inte göra nåt i 1 timma... så vi tog oss hemmåt ist :)
Väl hemma gjorde ja lite te å skorpor å satte mej vid tv;en.. zappa mest runt till kl blev halv 1 då idol börja ;D Å imon blir de lite mer allvar för dom då det är slut auditon :p
Nu har ja gjort mej färdigt för natten och bäddat ner mej i sängen så ska väl faktiskt försöka sova om en stund, ska bara kolla igenom alla bloggar som vanlgit först haha.. bloglovin.com is the shit ;)  Men då ja har börjat följa fler och fler bloggar så tar de sin tid haha.. nu när ja logga in så hade ja 52 nya inlägg å kolla hahaha!!
Men har hittat endel intressanta mamma bloggar faktiskt.. de e faktiskt lite kul att läsa dom nu när man själv har en bebis i magen ;p Blir en annan sak då ju :P Så har både såna som har barn, precis fått å några som är runt samma tid som jag i graviditeten :P
Nån annan som har nåt tips på bra bloggar så tas de gärna emot :P hehe

Sen då till något helt annat än bloggar..
Har ju haft tankarna att åka till gbg och kolla om det är en liten flicka eller pojke i magen men har inte tagit mej tiden att ringa å boka tid... de enda stället som ja kände till som gjorde detta va ju då mamma mia..
Men fick ett annat tips idag av Maja å de va Emma ultraljuds klinik och dom verkar vara riktigt bra :) Maja hade ju själv vart där och sa att dom va mycket duktiga ! :)  Och det bästa av allt va att man slapp ringa å hålla på utan man kunde boka direkt på internet.. fick upp så man kunde bläddra mellan veckor å månader så stod de vilka tider som va lediga m.m. Riktigt smidigt och lätt ! :)

Så fick bli en tid den 3;dje november, och lyckades nog anpassa tiden efter S arbetstider oxå så att han kan följa med oxå.  Så det blir säkert att vi åker ihop ! :)  Men ska bli mycket skoj iaf.. e ju lite annorlunda denna gången då jag tog 3D/4D ultraljud så blir ju en helt annan sak än de första ultraljudet jag va på.. riktigt häftigt att man kan se den lilla i 3D + att dom spelar in hela ultraljudet så att man kan få me de på dvd sen + bilder åså :) Men de kostar ju lite oxå.. låg på 1000 kr.. men de är de säkert värt ;)  Längtar!!  Sjukt att vi kommer vara i vecka 29 redan då..kommer va en stor bebis då :P

Nej nu ska ja läsa lite om andras liv som sagt hehe ;D
God natt !
Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback