Så mycket skratt...

Ojoj känner mej helt slut.. helt otroligt att ja orkade me så många timmar på en fest, men oj va kul vi haft :) Har skrattat av mej rejällt ikväll känner jag i hela kroppen... Den lille där inne har vart igång ett par gånger ikväll oxå, men mest nu då han kände att vi äntligen satte oss ner och tog de lugnt å de är helt tyst.. ja då ska vi sätta igång å röja tyckter han : )

Men har iaf haft en härlig kväll med trevlig sällskap =) Underbara vänner man har..  för att vara den som inte dricker så har ja inte känt mej utanför en enda sekund ikväll, de känns skönt ! Så de ska vara! Så fina människor jag har runt om mej.. ni betyder så mycket !  Älskade vänner!
Riktig mysig lägenhet hade hon fått till oxå .. otroligt att denna människa kan få klart allt på 2 veckor, kan ju tro att hon bott där i 2 månader :) haha .. så typiskt madde ;)  Härliga människa!

Nu tänkte jag nog lägga mej och glo en film eller ska nog kolla lite bloggar först;) , men känns som de blir sova ganksa snart. ganska så trött i ögonen känner jag ! :)

Hoppas ni haft en lika underbar lördag som vi!  :)

KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback