Och han gör de igen..

Denna kille.. denna humorn.. han har talang och får mej å skratta haha !

 

Förstår inte hur man kan lyckas imiterna så många röster som han kan haha.. men säger bara Daniel i Idol är en skön kille !

 

De gick typ som jag tänkte i Idol ikväll, vekar som Minnah låg på toppen... och Linda var nog faktiskt den som gjorde tråkigaste framträdande ikväll så blev inte direkt förvånad... men hon e en cool brud. Jag älskar hennes hårfärg !! :) Sen satt jag och fundera på en sak de är med att Alice lämna tävlingen å Minnah fick komma tillbaka, hur tusan hade dom gjort om inte hon hade velat de då? haha.. Okej de finns ju fler som har åkt ut oxå, men om man tänker ännu längre då. Tänker om ingen av dom heller hade velat komma tillbaka..  hur gör dom då? :p

 

Tyvärr blev det ingen paj idag.. tog ju en powernap innan Idol ist och nu känns de ju lite sent att börja göra blåbärspaj.. eller man ska aldrig säga aldrig till en gravid när de handlar om något ätbart ! haha.

Men de blev ju lite kinamat framför Idol.. och ssschh .. ja åt upp hela toffifee packetet haha..snacka om glupsk :P

Innan kunde ja va spryfärdig efter en rad i kartongen.. men ikväll har ja glatt satt i mej hela kartongen ist ;) mhmm!

Lilleman har vart i full gång hela kvällen.. antar att han diggar till Idol :) Synd att ja inte hade kameran inne till Idol för idag fick han ett sånt där jätte livligt ryck så hade kontrollen på magen å den hoppa å flög å hade sej haha.. ser så jäkla kul ut :p ... Så idag har han vart extra livlig så han höll på när vi körde truck å när ja å mor va knalle oxå.. leka, träna, leka, träna... busonge ! :)

 

Nu vet ja inte va jag ska göra.. men känner mej fortfarande ganksa så trött så kanske blir att ja somnar snart.. kan ju alltid sätta på en film eller något å se på : ) Så tänkte iaf bege mej till badrummet och borsta tänderna åså nu :)

 

Sov så gott !

KRAM


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback