Helt slut...

Vet inte riktigt vart jag hittar dom krafterna jag har just nu.. har vart något sjukt seg och trött idag på jobbet.. inte så konstigt då de blev som jag misstänkte, en sömnlös natt..  Kunde helt enkelt inte somna.. kl måste vart runt 4 tiden när ja somna, och va sådär skönt när kl ringde kl 6 på morgonen... usch.. råkade ju självklart somna ifrån den och vakna med ett ryk 06;52 ist.. tusan oxå, börjar om 10 min...  blev på med kläder åså fort.. frukost fick bli en banan på vägen å sen fick de  bli att köpa macka på jobbet ist !
Men oj va de har känts som denna dagen har krypit fram på jobbet..  va typ bara nu i slutet av dagen som ja blev lite piggare, är väl övertrött antar jag..

Vill så gärna försöka hålla mej vaken tills ikväll och inte somna nu på eftermiddagen.. men vet inte riktigt om ja klarar de.. känner att huvudvärken kommer smygandes nu bara för huvud å kropp är helt slut.
Kanske blir att lägga sej å vila en stund på soffan...
Ska ta något att äta först tänkte jag då magen kurrar rejällt just nu . .
Någon som sparkar för fullt där inne dessutom.. va tvungen att sätta mej ner flera gånger idag på jobbet för han höll på att flyga runt så jädrigt där inne så de nästan blev obehagligt, känner ju verkligen att det inte är en pytte sak där inne längre utan en ganksa stor klump me mycket krafter!
Jag hoppas att det lugnar ner sej lite snart när han får mindre utrymme att röra på sej, har hört att de ska göra de då..  men får inte bli för lugnt, då blir mamma orolig haha ;)

Idag kom även den söta snobben dressen hem som jag visa i ett inlägg förra veckan.. å ja den va lika gosig å söt som jag trodde :) Så ligger bland dom andra små kläderna nu... har än så länge knött ner allt i en byrå låda som var den enda som de fanns plats i..  ska senare i nov-dec köpa en egen byrå till mini när de kommer in lite mer pengar :)

Går och äter lite nu iaf.. får se om ja får lite skrivkrafter en gång till sen ikväll :)

KRAM !

Kommentarer
Jessica ♥ Gravid säger:

SV: hehe va taskig jag är som frestar sådär xD



ja visst är det! kanske lite barnsligt men what tha hell liksom! :D

2010-10-04 | 21:57:38
Bloggadress: http://lovelyeverafter.blogg.se/
I väntan på Liten - Gravid i vecka 27 säger:

Ah se där ja! Vi funderar faktiskt också på att flytta hemåt efter att Liten är född, så vi får se hur vi gör med det :) Vart i Norge/Sverige bor/bodde ni? :)

2010-10-05 | 13:42:22
Bloggadress: http://madeleiene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback