Hej hej !

Ligger just nu halv död i sängen... känner mej sjukt trött, men har lyckats hålla mej vaken.. känner dock för att vila en stund iaf.. men e rädd att somna sådär hårt att ja inte orkat gå upp mer sen, å de har ja ju ingen lust med..
Måste ju se halv åtta hos mej sen hehe =) Å e ju två timmar kvar till de.. mhm..

Annars inte gjort så mycket efter jobbet.. kände inte för att göra något idag då ja kände mej trött å magen värkte lite.. dock lite bättre me de nu.. men känner mej ändå tung i hela kroppen.. Det är jobbigt att jobba när man är två i en kropp.. puuh !

Tog iaf hand om disken när ja kom hem.. duktiga mej !  Sen blev de lite mellan mål . så gjorde iordnig två ägg mackor å ett glas oboy.. mm gott :)

Har kollat runt lite på de där me blogg design, å de e ju en djungel av koder.. så tråkigt att ja ska ha tappat allt de där.. har ju till och med läst IT / media på gymnasiet.. känner mej helt trög haha!
Men jag fuska så länge och hitta en sida där de fanns gratis designer å ladda ner.. så får väl ha den här så länge tills huvet orkar sätta sej å pila me dom där koderna..
De ja inte riktigt fattar de e hur man gör den där headern me bilder åså.. måste man ha photoshop för att kunna göra de?

Nu vakna Mini i magen igen efter att ha tagit sej en vila på ca en timma .. knas bebis ! :)

Nu ska även mor försöka få en lite vilo pause då =)


KRAM!

Kommentarer
Lucas säger:

Hejsan, planer för helgen? :)

2010-10-06 | 17:53:07
Bloggadress: http://modegrabben.blogg.se/
johanna säger:

vad är dt för sida?? vill oxå fixa till min blogg :)

2010-10-06 | 19:06:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback