Hej hej !

Min dag börjar närma sej sitt slut och idag är kroppen trööött!! sitter och har ont i magen just nu.. ajaj!! Va nog bara för ja skulle göra onödiga saker innan jag tog mej hem..
A de e ju så kallt nu när man ska åka hem så man måste skrapa rutorna vilken är jävligt jobbigt !! Jag har två isskrapor i min bil, den enda låg i dörren och den andra visste ja inte riktigt vad jag hade lagt, men jag ville självklart ha den andra bara för de... Så ja den låg på de jobbigaste stället just nu.. på golvet i baksättet, kankse inte låter så jobbigt att plocka upp den därifrån.. ne men de va bara de att ja hade fällt alla säten å grejer och inte tagit upp dom sedan vi hämta barnvagnen.. ååhh!! Så skulle ju självklart in å böka runt där.. a ja frös iaf inte sen när ja skrapa rutorna!! Sen gasa som tusan för att hinna till macken som ligger på vägen hem som stänger 12.. jag han som tur va.. skulle ha mjölk.. något ja inte klarar mej utan hemma.. måste ja mjölk !! :P Ja har alltid var en som dricker mycket mjölk, vet inte hur många gånger min kära mor har skojat me att hon ska skaffa en ko till mej :)

Men ja de blev väl antagligen lite stressigt för magen, så nu gör de ont!!!
Har oxå ont i tungan då ja brände mej som tusan på maten precis.. så går de när man vrål hungrig! mhmm.. så nu sitter ja å tittar på maten här jämte på att den inte ska vara lika varm... De blir vita bönor med ägg.. mums ! ;)

Sen ska ja lägga mej ner å kollar på Desperate Housewives avsnitt 3 ;) Ligger ju ett avsnitt förre svenska tven nu hoho! Så ja missa då inget på tv bara för ja jobba kväll ;)

Nej nu får den där jävla maten ha blivit lite kallare !
God natt !!
KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback