God natt !

Nu tänkte jag strax ta och krypa ner och sova.. ska nog sätta på kvällens avsnitt av halv åtta hos mej först bara.. jaa jag somna ifrån de haha!
Men min vilo pause va otrolig behövlig kände jag .. somna nog runt 7 tiden å tog mej sen upp till soffan vid 9 tiden för att kolla på grays antatomy som äntligen började nu igen :D Såg inte de förräns idag så de blev en glad överaskning för serie freaket som man är! ;) Lite kul att de på tv oxå, är ju som sagt gärna annars en fuskare och kollar gärna i förväg !;)

Fick en förfrågan oxå om vart ja hittat min desig jag har nu... och jag klicka runt på lite olika sidor som jag fick ifrån denna länk http://www.designadinblogg.se/ladda-ner-fardiga-designer-till-din-blogg/ 
Där finns de flera olika sidor som erbjuder gratis designer så de e bara å kolla runt där om man hittar något =)

Funderar på att försöka ta tag i min sega dator i helgen oxå, lägga över alla saker jag vill spara på nån av min hårddiskar och sen få datorn omformaterad, den kan nog behöva det !
Jag saknar min bärbara dator något fruktansvärt !!! blää.. Tråkigt när folk inte kan lära sej vad som är mitt å deras.. tråkigt när man blir av med saker, speciellt dyra saker.. jag är expert på det!

Två jobb dagar kvar iaf sen helg.. jag längtar !!! Dock inga planer mer än att jag ska ta de suuuper lugnt då ja vart så trött hela veckan..
Önskar man hade lika mycket enerig som den lille verkar ha där inne :)  är fullt ös där inne just nu.. snart kommer han nog ut ur naveln.. känns som de iaf ;)

KRAM !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback